Lån 1.000 – 2.000 kroner

Har du brug for et lån på 1.000 – 2.000 kroner? Det kan være der er lavvande sidst på måneden, eller du mangler lidt penge til regningerne. Uanset formålet har du gode muligheder for at skaffe penge på nettet. Udbyderne har kun få krav og der findes endda rentefrie løsninger, hvor du kan låne 500-12.000 kr. i op til 6 måneder.

Det tager kun få minutter at ansøge og udbyderne svarer typisk inden for 1-3 dage. Du får derfor hurtigt afklaret om du er godkendt eller ej.

Tjek vores oversigt for at se hvem der kan hjælpe dig.

Brug for et lån på 2000 kr?

I oversigterne på Laanomaten.dk findes der flere muligheder for at låne 1000 – 2000 kroner online. Aktuelt vil Vivus og Simbo være to af de primære udbydere på nettet.

Det vil altid være på nettet, der er bedst mulighed for at finde finansiering, når det ikke drejer som om et større beløb. Banken kan måske også godt give dig et lån i den størrelsesorden, men som udgangspunkt vil du kunne klare det billigst online.

Flere af lånefirmaerne på internettet tilbyder fornuftige finansieringsmuligheder, særligt efter det nye ÅOP-loft, er renterne og kreditomkostningerne blevet mere medgørlige.

CPR er den eneste dokumentation

Mange af de lån, der ligger i størrelsesordenen 1000-2000 kroner, kræver at du indsender begrænset materiale.

Den primære dokumentation du skal fremvise, er en bekræftelse af din identitet. Det sker enten ved at oplyse dit CPR-nummer eller ved at du logger ind med dit Nem-ID, der er tilknyttet dit CPR-nummer. Grunden til, at man har valgt at bede om disse oplysninger, er, at udbyderne vil sikre, at folk aldrig kan låne i et navn, der ikke er deres, og derefter bare undlade at betale pengene tilbage.

Det er altså også i din bedste interesse, at der skal opgives CPR-nummer for at blive godkendt til finansiering. Så selvom det kan virke lidt grænseoverskridende at skulle taste dit personnummer ind hos et firma, du aldrig har handlet med før og aldrig har mødt, er det i virkeligheden en nødvendighed. En sikkerhedsforanstaltning der er påkrævet.