Lån 1.000 – 2.000 kroner

Har du brug for et lån på 1.000 – 2.000 kroner? Det kan være der er lavvande sidst på måneden, eller du mangler lidt penge til regningerne. Uanset formålet har du gode muligheder for at skaffe penge på nettet. Udbyderne har kun få krav og der findes endda rentefrie løsninger, hvor du kan låne 3-4.000 kr. i 30 dage, såfremt du er ny kunde. En mulighed der findes hos bl.a. Lendon og Simbo.

Det tager kun få minutter at ansøge og udbyderne svarer typisk inden for 1 time. Du får derfor hurtigt afklaret om du er godkendt eller ej. Pengene kan være på din konto næste dag.

Tjek vores oversigt for at se hvem der kan hjælpe dig.

Søg og lån pengene i op til 30 dage

I oversigterne på Laanomaten.dk findes der flere muligheder for at låne 1000 – 2000 kroner online. Det vil altid være på nettet, der er bedst mulighed for at finde finansiering, når det ikke drejer som om et større beløb. Banken kan måske også godt give dig et lån i den størrelsesorden, men som udgangspunkt vil du kunne klare det billigst online.

Flere af lånefirmaerne på internettet tilbyder ekstremt billige finansieringsmuligheder, hvis du kan betale pengene tilbage inden for 30 dage fra lånets start. Det burde heller ikke være noget problem, hvis du ved, at der ruller penge ind på bankkontoen den første i næste måned. Specielt til julemåneden er dette en fortrinlig løsning, da der vil komme ekstra udgifter i form af julegaver, julemad og hvad der ellers hører til i denne hyggelige tid.

Nogle vil måske sige, at du da bare kan vente til du får lidt penge den første, men hvorfor gå og spinke og spare, hvis du kan tage forskud på glæderne, uden det går ud over din økonomi. Så længe du er sikker på, at du kan får betalt penge tilbage inden for 30 dage, er der ingen grund til ikke at låne dem.

CPR er den eneste dokumentation

Mange af de lån, der ligger i størrelsesordenen 1000-2000 kroner, kan du få til virkeligt favorable renter. Faktisk kan du få et lån helt rentefrit, hvis du er førstegangskunde hos udbydere som Simbo og Lendon.

Ellers er den eneste dokumentation, du skal diske op med, bekræftelse af din identitet. Det sker enten ved at oplyse dit CPR-nummer eller ved at du logger ind med dit Nem-ID, der er tilknyttet dit CPR-nummer. Grunden til, at man har valgt at bede om disse oplysninger, er, at udbyderne vil sikre, at folk aldrig kan låne i et navn, der ikke er deres, og derefter bare undlade at betale pengene tilbage.

Det er altså også i din bedste interesse, at der skal opgives CPR-nummer for at blive godkendt til finansiering. Så selvom det kan virke lidt grænseoverskridende at skulle taste dit personnummer ind hos et firma, du aldrig har handlet med før og aldrig har mødt, er det i virkeligheden en nødvendighed, der kan gøre, at du kan sove trygt om natten vel vidende, at ingen bare kan tage lån på mange tusinde kroner i dit navn.