Tid er penge. Når det er tid til at låne penge, vil du helst have at det går hurtigt, hvis der er lavvande på bankkontoen.

Her skal du være glad for ansøgningsprocessen på nettet, hvor du kan låne penge på 5 min – eller i hvert fald søge om det. Herefter vil du hurtigt modtage svar fra udbyderne. 

Søg lån på 5 minutter online

Der findes rigtig mange muligheder for lån på nettet. Derfor kan det virke meget uoverskueligt, hvor du kan finde det lån du har behov for. Vi viser dig hvor du kan søge og forvente en hurtig behandlingstid. Så er du allerede i gang.

Når det skal gå hurtigt

Der er bare situationer, hvor man ønsker det skal gå hurtigt. Det kan være et akut problem, regninger med betalingsfrist eller af andre årsager. Det i hvert fald positiv der også er denne muligheden på markedet. Der findes desværre ikke en facitliste med top 10 over de bedste lån, fordi det varierer fra person til person. Det er firmaets kreditvurdering der afgører, hvad der er bedst og billigst for dig.

Hvis du er på udkig efter et lån, der skal kunne gennemføres hurtigt, findes der mange valgmuligheder. I oversigten kan du nemt se hvilke svartider og udbetalingstider firmaerne har, hvor flere har angivet straks. Langt de fleste svarer dig inden for 1 time og de hurtigste, inden der er gået 5 minutter.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at komme i gang og har derfor lavet en masse målrettede oversigter, så du nemt kan tjekke udvalget. Dit pengebehov har meget at sige om, hvor du bør ansøge henne. Se de førende udbydere, alt efter om du fx. mangler et lån på 20.000 kroner eller 40.000 kroner på kontoen.

I banken kan du selvfølgelig også låne pengene, men de har svært ved at konkurrere med udbyderne online, når det kommer til hurtighed, nemhed og fleksibilitet. Så her kan 5 minutter hurtigt blive forvandlet til 5 dage. Alt i processen online er optimeret til at gå så hurtigt, som overhovedet muligt.

Sådan kan du låne penge på 5 min

  1. Ansøg hos lånefirmaer via vores oversigt
  2. Du får tilbud retur
  3. Vurder, sammenlign og vælg
  4. Underskriv med NemID
  5. Pengene er på vej til din konto

Der er ingen tvivl om at du selv kan gøre en indsats for at sikre en hurtig ansøgningsproces. Dels ved at være fiks på hænderne, når de forskellige detaljer skal udfyldes. Dels ved allerede at have relevant materiale liggende, såfremt det bliver aktuelt. Det kunne være sygesikringskort, årsopgørelse og tre seneste lønsedler.

Det vil spare dig for en masse tid på at finde det midtvejs, hvilket blot gør ansøgningsprocessen længere og mere besværlig.

Hav lønsedler og årsopgørelse klar

Når du først har fundet nogle lånefirmaer, du gerne vil ansøge hos, skal du i gang med at udfylde ansøgninger. Dem kan du ofte finde på udbydernes hjemmeside, hvor det er gjort rimelig klart, hvilke informationer du skal udfylde i ansøgningen. Firmaernes krav vil ligeledes fremgå af vores oversigter.

En ting bør du have klar, hvis du skal kunne gennemføre ansøgningsprocessen på 5 minutter og det er lønsedler & årsopgørelse. Det er en god idé, hvis du logger på din e-boks og Skats hjemmeside og downloader dine lønsedler et års tid tilbage, samt din årsopgørelse. Ofte vil udbyderen bede om at se disse dokumenter,da det vil indgå i deres kreditvurdering af dig som kunde.

Når du søger forbruglån online, sker det uden du stiller sikkerhed bag, hvilket er med til at gøre processen langt hurtigere og ligetil. Hvis du først skulle stille sikkerhed, villet et lån på 5 minutter være helt utænkeligt. Det er kun muligt fordi det foregår på nettet, fordi svartiden er hurtig og fordi du efterfølgende kan underskrive med dit NemID.