Lånebeløb

Vælg et lånebeløb i vores oversigt, for at se dine muligheder, læse mere og finde den information du behøver, for at finde den rette løsning. Dit pengebehov kan have væsentlig indflydelse på både dine valgmuligheder og godkendelseschancer.

Valg af lånebeløb

Det er sådan, at jo mere du søger om desto færre udbydere kan som udgangspunkt hjælpe dig. Det behøver dog overhovedet ikke at være negativt, da de ofte samtidig er de billigste. Det kan dog være sværere at blive godkendt, da en stor finansieringssum, kræver du har en stærkere privatøkonomi og månedlig indtægt.

Du bør derfor aldrig søge om flere penge end du mangler, netop for at styrke dine godkendelseschancer og for at begrænse de samlede omkostninger. Husk på det altid er helt uforpligtende at ansøge online. I oversigterne på hjemmesiden, finder du ydermere information om vejl. renter, ansøgerkrav, svartider, startgebyrer og hvad der måtte være væsentlig for din beslutningsproces.

Sådan foregår ansøgningen

Hvis det er første gang du skal til at ansøge online, kommer her en generel gennemgang af hvordan det foregår. Det er nemlig helt ligetil og enkelt for enhver, uanset om du er ung eller gammel. Du behøver på ingen måde at være stærk med en computer eller mobil.

  1. Du starter med at klikke dig ind på de(n) udbyder du ønsker at benytte.
  2. Du har nu mulighed for at vælge beløb og løbetid. Hav særlig fokus på ydelsen, da du skal være i stand til at betale den komfortabelt.
  3. Du kommer videre til en side, hvor du skal indtaste navn, adresse, indtægt, boligforhold og øvrige oplysninger.
  4. Du kan få brug for lønsedler og årsopgørelse, så hav gerne dette klar for at lette processen for dig selv.
  5. Du gennemfører ansøgningen og afventer at modtage lånetilbud retur. De fleste svarer dig samme dag.

Som det fremgår, er det meget fleksible og gode forhold du har som forbruger. Du kan med andre ord søge døgnet rundt, når det passer dig. De hele foregår på dine præmisser, frem for på bankens. Der er online tvivl om at online lån bliver mere og mere fordelagtigt for dig forbruger.