Vilkår og betingelser

Laanomaten.dk er en tjeneste der udbydes af Conceptu ApS

Conceptu ApS

CVR: 35676651

Emil Holms Kanal 14

2300 København S

Nedenstående vilkår og betingelser kan til enhver tid ændres og opdateres. Ved brug af Laanomaten.dk accepterer du disse vilkår.

Indledning

Lånomaten er en finansiel sammenligningstjeneste med formålet om at give forbrugeren overblik og kendskab til det danske lånemarked, samt gøre det enkelt at identificere de bedste lånemuligheder for dig. Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud på lån, via vores hjemmeside. Det er helt op til dig, om du ønsker at acceptere eller afvise, de tilbud du modtager retur.

Vi kan ikke garantere at en ansøgning resulterer i et lånetilbud, fra vores finansielle samarbejdspartnere.

Såfremt du accepterer et lånetilbud og underskriver låneaftalen, vil denne aftale udelukkende være gældende mellem dig og långiveren.

Vi modtager kommission fra vores samarbejdspartnere og det er sådan vi løbende kan vedligeholde og forbedre vores tjeneste.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til Kreditaftalelovens §19 og Forbrugeraftalelovens §17, hvis du fortryder et lån. Det er vigtigt at du skriver/sender beskeden før fristens udløb.

Såfremt du sender et brev, bør du sende som rekommanderet brev, så du har et bevis for hvornår det er afsendt.

Du vil efterfølgende skulle tilbagebetale det samlede lånebeløb, inden for en bestemt tidshorisont. Dette vil fremgå af finansieringsselskabets lånebestemmelser.

Læs mere om dine rettigheder på Retsinformation.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke stilles til ansvar for konsekvenser ved de låneaftaler, du måtte indgå med vores samarbejdspartnere. Eventuelle uoverensstemmelser og tvister vil altid være en sag mellem jer som parter.

Vi stiller blot en gratis tjeneste til rådighed.

Alle lånetilbud du modtager, er underlagt finansieringsselskabets vilkår og retningslinjer.

Ved fejl og mangler i tilbud og priser, skal du derfor rette henvendelse til det enkelte finansieringsselskab.

Personoplysninger

Laanomaten.dk indsamler ikke personoplysninger om dig, udover de informationer du selv måtte indtaste i vores kontaktformular eller sende os pr. e-mail. Alle personoplysninger bliver behandlet strengt fortroligt i henhold til persondatalovgivningen.

Vi anvender forskellige cookies for at forbedre brugeroplevelsen og vores tjeneste. Cookies er en standardfunktion, der giver os et værdifuldt indblik i brugernes adfærd. Det er små tekstfiler der gemmes på din computer, men intet der kan forbindes til dig som person.

Sikkerhed

Brugernes sikkerhed har høj prioritet på Laanomaten.dk, hvor hjemmesiden kører via en SSL-sikret forbindelse. Vi opdaterer løbende vores software og funktionalitet, så det følger den nyeste standard, for at opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Det gør at du trygt kan bevæge dig rundt på hjemmesiden og benytte dig af vores tjeneste.

Ophavsret og rettigheder

Alt indhold på hjemmesiden er underlagt Ophavsretsloven og må ikke kopieres uden vores skriftlige samtykke.

Alle rettigheder til navnet Lånomaten, herunder hjemmesiden Laanomaten.dk, logo, design, udviklede koder og funktionalitet, tilhører firmaet Conceptu ApS. Det er på ingen måde tilladt at anvende, kopiere eller misbruge disse. Brud på vores ophavsret og rettigheder vil medføre erstatningsansvar.

Kontakt

Laanomaten.dk er ejet og drevet af Conceptu ApS.

CVR: 35676651

Emil Holms Kanal 14

2300 København S

Lovvalg og værneting

Eventuelle tvister afgøres i henhold til dansk lov, ved Københavns Byret.