Lån 14.000 kroner

Vi danskere er glade for at bruge penge og i de flestes hverdag er der efterhånden brug for både computer, smartphone, TV og lignende. Hvis du har brug for et lån i størrelsesordenen 14.000 kroner, for at få råd til det du mangler, så kan du nemt og hurtigt komme i gang hos os.

Det er gratis og uforpligtende at søge hos samtlige firmaer på nettet og mange af dem svarer dig inden for 1 time. Du får altså hurtig afklaret, hvem der kan tilbyde dig et forbrugslån på 14000 kr.

 

Ansøg forbrugslån på 14000 kr. online

I vores oversigt kan du se, at der en del lånefirmaer at vælge imellem, når du vil låne mellem 14000 kroner til at booste økonomien en smule. Når du har kigget oversigten igennem og dannet dig et overblik over markedet, kan du gå i gang med at ansøge.

Det kan du gøre nemt ved at klikke ind på de forskellige lånefirmaers hjemmesider og udfylde deres ansøgningsformularer. Derefter skal du bekræfte din identitet med dit Nem-ID. Enten i forbindelse med ansøgningen eller ved underskriften efterfølgende.

Husk at have både lønsedler og årsopgørelse fundet frem digitalt/på computeren, da det kan være påkrævet at fremvise som dokumentation.

Lån 14000 kr. til det du behøver

Ansøgningsprocessen er altså ikke specielt besværlig, og forhåbentlig bliver du godkendt til mere end ét lån, så du har lidt tilbud at vælge imellem. Det er i hvert fald en rigtig god idé at søge flere steder, så du får forskellige tilbud. Det vil give dig et bredere udvalg og maksimere dine chancer for at få det billigste lån på 14000 kr..

Når du så har valgt det rigtige lånetilbud på 14.000, og snart derefter står med ekstra penge mellem hænderne, er mulighederne mange. Måske skal du afsted på romantisk storbyferie med din udkårne, måske skal du have den største fladskærm i Elgiganten, eller købe nogle dyre julegaver. Formålet spiler ingen rolle, når du søger på nettet.

Ingen spørger til formålet

Lige meget hvad du skal bruge pengene til, er der mange muligheder med 14.000 kroner. Og der er ingen krav fra udbydernes side til, hvad du skal bruge pengene på. Du behøver altså ikke bekymre dig om, at personalet fra lånefirmaet kommer rendende og kontrollerer eller stiller spørgsmål.

Derfor kan du roligt gå ud og investere i udstyr til din motorcykel eller købe den fedeste computer, hvis det er det du føler for.

Selskaberne blandet sig kort sagt ikke i formålet og stiller ikke spørgsmål, som de fleste kender det fra banken. Det tiltaler mange danskere og det er i hvert fald et aspekt, der gør ansøgningsprocessen langt hurtigere og mere fleksibel.

Ansøg døgnet rundt – hav pengene næste dag

Lån 14000 kr.Når du gerne vil tage et forbrugslån på 14000 kr., er den klare fordel ved at ansøge online, at du kan gøre det døgnet rundt. Du skal ikke vente på at banken åbner eller at din bankrådgiver har tid. Du kan gøre det, når det passer ind i din hverdag og det giver en fantastisk fleksibilitet.

Derudover kan du forvente at se pengene langt hurtigere, da de fleste har en udbetalingstid på 1-2 dage. Det vil fremgå præcist af vores oversigt, men betyder at du principielt kan have pengene næste dag. Perfekt for dig der ikke gider at vente og som er træt af den langsommelige proces i banken.

Sidst er det værd at nævnte, at online firmaernes forbrugslån faktisk er billigere end nogensinde. Det betyder at banken ikke nødvendigvis er den billigste løsning, som det ellers har været historisk set. Du bør derfor ikke være bange for både at ansøge 2-3 steder online og samtidig forhøre dig i egen bank. Det vil i hvert fald give dig det bedste udgangspunkt for at finde det billigste lån.

Sådan vælger du korrekt lånebeløb

Det er vigtigt at du får valgt et korrekt pengebeløb, når du ansøger online, da det kan have en mærkbar indflydelse på dine samlede omkostninger. Det er ikke ligegyldigt, om du laver et forbrugslån på 11000 eller et forbrugslån på 14000 kroner. For selvom de tretusinde kan virke som en detalje, kan det hurtigt afmåles på kreditomkostningerne.

Det samme kan selv mindre forskelle i renten, hvorfor du altid bør udfylde flere ansøgninger og sikre dig selv den laveste rente. Men det er en anden snak, her er fokus på hvordan du får valgt det korrekte lånebeløb.

Det første spørgsmål du skal spørge dig selv er følgende: Hvor mange penge mangler jeg for at købe det jeg mangler?

Det kan lyde banalt, men det er faktisk de færreste danskere der gennemgår deres økonomi grundigt, for at klarlægge det eksakte pengebehov. For det er ikke så ligetil, da du jo ikke bare kan tømme kontoen. For at vide hvad du mangler, kræver det faktisk at du har et månedligt budget og et godt overblik over din privatøkonomi. Uden det, kommer du til at famle i blinde.

Du bør derfor få klarhed over hvor mange penge du kan undvære på kontoen og sammenholde det med prisen, på det du vil købe. Uanset om det er en ferie, ny computer eller noget helt tredje. Efterfølgende bør du have en klarhed over, hvor meget der mangler.

 

Her har forskellen i pengebeløb forårsaget en afvisning, for jo flere penge du beder om, desto større krav stilles der til din privatøkonomi. Hvor denne “grænse” går er imidlertid meget svært at vide. Dette er blot endnu en grund til, at du aldrig bør søge mere end du reelt behøver.

Start med at kigge på din konto og se hvad du kan undvære, uden at sætte dig i en presset økonomisk situation. Herefter kan du gå i gang med låneansøgningen online.