Lån 14.000 kroner

Hvis du har brug for et lån på 14.000 kroner, for at få råd til det du mangler, kan du nemt og enkelt finde det online. Vi giver dig overblik over dine lånemuligheder, så du kan finde det bedste forbrugslån på 14000 kr. online.

Sammenlign og find den bedste løsning

Det er gratis og uforpligtende at søge hos samtlige udbydere.

 

Ansøg forbrugslån på 14000 kr. online

I vores oversigt kan du se, at der en del lånefirmaer at vælge imellem, når du vil låne mellem 14000 kroner til at booste økonomien en smule. Når du har kigget oversigten igennem og dannet dig et overblik over markedet, kan du gå i gang med at ansøge.

Det kan du gøre nemt ved at klikke ind på de forskellige lånefirmaers hjemmesider og udfylde deres ansøgningsformularer. Derefter skal du bekræfte din identitet med dit Nem-ID. Enten i forbindelse med ansøgningen eller ved underskriften efterfølgende.

Husk at have både lønsedler og årsopgørelse fundet frem digitalt/på computeren, da det kan være påkrævet at fremvise som dokumentation.

Lån 14000 kr. til det du behøver

Ansøgningsprocessen er altså ikke specielt besværlig, og forhåbentlig bliver du godkendt til mere end ét lån, så du har lidt tilbud at vælge imellem. Det er i hvert fald en rigtig god idé at søge flere steder, så du får forskellige tilbud. Det vil give dig et bredere udvalg og maksimere dine chancer for at få det billigste lån på 14000 kr..

Når du så har valgt det rigtige lånetilbud på 14.000, og snart derefter står med ekstra penge mellem hænderne, er mulighederne mange. Måske skal du afsted på romantisk storbyferie med din udkårne, måske skal du have den største fladskærm i Elgiganten, eller købe nogle dyre julegaver. Formålet spiler ingen rolle, når du søger på nettet.

Ingen spørger til formålet

Lige meget hvad du skal bruge pengene til, er der mange muligheder med 14.000 kroner. Og der er ingen krav fra udbydernes side til, hvad du skal bruge pengene på. Du behøver altså ikke bekymre dig om, at personalet fra lånefirmaet kommer rendende og kontrollerer eller stiller spørgsmål.

Derfor kan du roligt gå ud og investere i udstyr til din motorcykel eller købe den fedeste computer, hvis det er det du føler for.

Selskaberne blandet sig kort sagt ikke i formålet og stiller ikke spørgsmål, som de fleste kender det fra banken. Det tiltaler mange danskere og det er i hvert fald et aspekt, der gør ansøgningsprocessen langt hurtigere og mere fleksibel.

Fleksibel ansøgningsproces – ansøg døgnet rundt

Lån 14000 kr.Når du gerne vil tage et forbrugslån på 14000 kr., er den klare fordel ved at ansøge online, at du kan gøre det døgnet rundt. Du skal ikke vente på at banken åbner eller at din bankrådgiver har tid. Du kan gøre det, når det passer ind i din hverdag og det giver en fantastisk fleksibilitet.

Derudover kan du forvente at se pengene langt hurtigere, da de fleste har en udbetalingstid på 1-2 dage. Det vil fremgå præcist af vores oversigt, men betyder at du principielt kan have pengene næste dag. Perfekt for dig der ikke gider at vente og som er træt af den langsommelige proces i banken.

Sidst er det værd at nævnte, at online firmaernes forbrugslån faktisk er billigere end nogensinde. Det betyder at banken ikke nødvendigvis er den billigste løsning, som det ellers har været historisk set. Du bør derfor ikke være bange for både at ansøge 2-3 steder online og samtidig forhøre dig i egen bank. Det vil i hvert fald give dig det bedste udgangspunkt for at finde det billigste lån.

Sådan vælger du korrekt lånebeløb

Det er vigtigt at du får valgt et korrekt pengebeløb, når du ansøger online, da det kan have en mærkbar indflydelse på dine samlede omkostninger. Det er ikke ligegyldigt, om du laver et forbrugslån på 11000 eller et forbrugslån på 14000 kroner. For selvom de tretusinde kan virke som en detalje, kan det hurtigt afmåles på kreditomkostningerne.

Det samme kan selv mindre forskelle i renten, hvorfor du altid bør udfylde flere ansøgninger og sikre dig selv den laveste rente. Men det er en anden snak, her er fokus på hvordan du får valgt det korrekte lånebeløb.

Det første spørgsmål du skal spørge dig selv er følgende: Hvor mange penge mangler jeg for at købe det jeg mangler?

Det kan lyde banalt, men det er faktisk de færreste danskere der gennemgår deres økonomi grundigt, for at klarlægge det eksakte pengebehov. For det er ikke så ligetil, da du jo ikke bare kan tømme kontoen. For at vide hvad du mangler, kræver det faktisk at du har et månedligt budget og et godt overblik over din privatøkonomi. Uden det, kommer du til at famle i blinde.

Du bør derfor få klarhed over hvor mange penge du kan undvære på kontoen og sammenholde det med prisen, på det du vil købe. Uanset om det er en ferie, ny computer eller noget helt tredje. Efterfølgende bør du have en klarhed over, hvor meget der mangler.

Her har forskellen i pengebeløb forårsaget en afvisning, for jo flere penge du beder om, desto større krav stilles der til din privatøkonomi. Hvor denne “grænse” går er imidlertid meget svært at vide. Dette er blot endnu en grund til, at du aldrig bør søge mere end du reelt behøver.

Start med at kigge på din konto og se hvad du kan undvære, uden at sætte dig i en presset økonomisk situation. Herefter kan du gå i gang med låneansøgningen online.

Sammenlign og find det bedste lån på 14.000 kr.

Hvordan finder du det bedste lån på 14.000 kr.? Og hvordan ser dine muligheder egentlig ud? Her kan du få svar på alle de hyppigste spørgsmål om forbrugslån og lære mere om, hvordan du kommer godt igennem processen og finder den bedste løsning for dig.

Hvornår får jeg svar?

Der er flere fordele ved at vælge et forbrugslån i dag. Først og fremmest er det nemlig en meget fleksibel lånetype, hvor du i høj grad selv kan sammensætte beløb og løbetid, og hvor du samtidig selv vælger, hvad pengene skal bruges til. Samtidig er kravene relativt få, og du behøver ikke stille sikkerhed i fast ejendom.

En anden fordel er, at processen er ganske kort og enkel. Det er specielt vigtigt, hvis du står og mangler pengene her og nu til eksempelvis en tandlægeregning eller måske en vaskemaskine, der er gået i stykker. Faktisk kan du ansøge om et forbrugslån online i løbet af ganske få minutter.

Herefter foretager udbyderen en individuel vurdering af dig og din økonomi, og i løbet af ganske kort tid får du dit personlige tilbud. Normalt får du svar på ansøgningen inden for 5-10 minutter.

Hvad hvis jeg bliver afvist?

Selvom kravene til et lån på 14.000 kr. ikke er mange, så kan du selvfølelig risikere at blive afvist. Hver ansøgning vurderes individuelt og der kan være forskellige årsager til, at du ikke bliver godkendt. Det kan eksempelvis skyldes, at din alder er for lav, at du ikke har statsborgerskab i Danmark, at du er registreret i RKI eller at din kreditvurdering er for dårlig.

Det er vigtigt at bemærke, at kravene varierer fra udbyder til udbyder. Så bliver én ansøgning afvist, så er det ikke sikkert, at din næste bliver det. Det er blandt andet af denne årsag, at du altid bør søge ved flere udbydere. Nogle udbydere kan for eksempel have en højere aldersgrænse end 18 år eller kræve en fast indkomst af en vis størrelse, mens andre ikke gør.

Hvis du bliver afvist fra alle steder, du ansøger, så skyldes det nok, at din situation ikke egner sig til at optage et lån af den størrelse. I det tilfælde bør du overveje, om du enten skal vælge et lavere beløb, eller om du skal finde en helt anden løsning.

Hvorfor er ÅOP så vigtigt?

Når du skal optage et lån, så vil du naturligvis gerne finde det billigste. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at sammenligne ÅOP for dine forskellige tilbud.

ÅOP er den årlige omkostning i procent. Dette tal beskriver de samlede årlige udgifter på lånet som en procentdel af det totale lånebeløb. Det vil altså sige, at det både inkluderer selve renten, men også øvrige gebyrer såsom etableringsomkostninger mv. På den måde giver tallet et mere retvisende billede af prisen end renten i sig selv, og det giver dig et godt overblik over de samlede omkostninger.

Dette giver dig muligheden for nemt og hurtigt at sammenligne flere tilbud. Vær dog opmærksom på, at ÅOP primært kan bruges til sammenligning, hvis du har valgt samme beløb og løbetid på alle ansøgninger. Har du gjort dette, så kan du nemt og hurtigt finde det billigste lånetilbud ved blot at finde frem til den laveste ÅOP.

Få gennemlæst vilkårene grundigt, inden du optager lånet

Når du har indsendt din ansøgning og modtaget svar fra udbyderen, så har du faktisk din endelige låneaftale. Det er her, du kan se alle de priser og vilkår, der gælder for dig.

Derfor er det meget vigtigt, at du læser tilbuddene ordentligt igennem, så du ikke overser noget. Når du først har underskrevet har du nemlig godkendt vilkårene, som de står i tilbuddet, og så er det altså dit ansvar at overholde dem.

Du bør særligt tjekke, at beløb og løbetid svarer til det, du har valgt og ønsker. Så er du nemlig sikker på, at du får det rette beløb og at dit månedlige afdrag kommer til at passe til dit budget.

Du skal som beskrevet ovenfor, lægge vægt på de årlige omkostninger i procent (ÅOP), som altså giver dig lånets samlede udgifter. Før du sammenligner skal du tjekke, at beløb og løbetid er ens for de tilbud, du vil sammenligne.

Dette er de vigtigste elementer i din aftale, men sørg for at gennemlæse alle vilkår omhyggeligt, inden du underskriver.