Om Laanomaten.dk

Din vej til det bedste lån

Laanomaten.dk er en sammenligningstjeneste, der skal give dig overblik over markedet og hjælpe dig med at finde det bedste lån.

Alle forbrugere har individuelle behov og præferencer, så hvad der er rigtigt for dig, kan være noget andet for din nabo. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed over lånemarkedet online. Det gør vi med vores oversigter, hvor du kan se alle de relevante informationer og vilkår, hos den enkelte udbyder. Det indebærer følgende:

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Renteniveau
  • Låneeksempel med ÅOP
  • Opstartsgebyr
  • Svartid
  • Behandlingstid
  • Krav til alder og indkomst

Ud fra alle disse oplysninger, vil du have de bedste forudsætninger for at finde den rigtige løsning.

Bemærk at du ikke kan være sikker på at finde den bedste eller billigste långiver online via vores hjemmeside, da der kan forekomme billigere udbydere på markedet, alt efter dit udgangspunkt.

Formål

Formålet med Lånomaten er at hjælpe danskere forbrugere med at finde det bedste lån online, via større gennemsigtighed, overblik og kendskab til de enkelte udbydere på markedet. Den viden er uundværlig, når du skal finde den bedste løsning, ud fra ens specifikke behov.

Forretningsmodel

Vi ønsker at gøre det nemt, enkelt og ligetil at søge lån på nettet. Det er vigtigt at understrege, at vores oversigter ikke er komplette, men blot indeholde de långivere vi samarbejder med.

Laanomaten.dk er en reklamefinansieret hjemmeside der modtager provision fra de udbydere du gennemfører en ansøgning hos, på den led samarbejder vi med udbyderne der fremvises. Provisionen gør os i stand til at vedligeholde og forbedre hjemmesiden løbende.

Vision

Visionen med Laanomaten.dk er at skabe en finansiel sammenligningstjeneste, der skaber større transparens og overskuelighed over det danske lånemarked, samt hjælpe forbrugerne med at identificere og udvælge de billigste lån på markedet.

Kontaktinformation

Har du lyst til at kontakte os? Det kan være med alt fra spørgsmål, til kommentarer og feedback, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Lånomaten Logo

E-mail: support@laanomaten.dk

Telefon: 42 90 90 49

Vi er tilgængelige mandag – fredag mellem 9.00 – 16.00.

Web: www.laanomaten.dk

Hjemmesiden bliver drevet af Conceptu ApS

CVR: 35676651

Reklamebeskyttet
Lånomaten feed'et

Miljøvenlighed og CSR

Miljøvenlighed og CSR optager mange danske virksomheder og det samme er tilfældet for Lånomaten. Vi ønsker at sætte fokus på hvordan vi passer på og beskytter miljøet, eller hvordan der kan skabes bedre vilkår på den arbejdsmæssige og sociale front.

Vi ønsker derfor at støtte diverse initiativer der kan gøre en forskel på disse områder. Lånomaten er bl.a. tilmeldt CSR-Mærket, Sundt Arbejdsmiljø og IngenCo2 initiativet for at sikre vi driver en CO2-neutraliseret hjemmeside.

Tilmeldt IngenCo2 initiativ

Sundt Arbejdsmiljø

 

Disclaimer

De udbydere og lån der fremvises på hjemmesiden er et udvalg og ikke komplette oversiger, over samtlige udbydere på nettet. Vælger du at indgå en aftale med én af disse firmaer, vil låneaftalen være gældende mellem Jer. Laanomaten.dk er blot en formidler og kan derfor ikke stilles til ansvar for dette.

Vi har ingen direkte relationer til de låneudbydere vi henviser til, heller ikke driften af disse sider. Laanomaten.dk fraskriver sig ansvaret for de eventuelle tab og skader du måtte opleve, ved brug af vores hjemmeside og de udbydere vi henviser til.

Vi tager forbehold for ændringer i de fremviste informationer som renter og ÅOP etc. Det er vores hensigt at holde dem konstant opdateret. Skulle der være forkerte oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi få det tilrettet hurtigst muligt.

Relevante sider og kilder

Vi dækker ikke alle emner og områder på hjemmesiden. Så hvis du er vild med økonomi og penge generelt, og gerne vil have et indblik i de tilsynsførende myndigheder eller læse om de organer der styrer renteniveau og pengepolitik, bør du besøge følgende: