Opdatering: Kliklån er ikke længere aktive på markedet, men vi har valgt at fastholde anmeldelsen. 

Gå til oversigt med lånebeløb, for at se dine øvrige muligheder.

Der er en lang række lånemuligheder online, der imødekommer dem der både ønsker et mindre pengebeløb og en nem, hurtig og overskuelig låneproces. Kliklån er en af disse udbydere og de er blevet et rigtig populært alternativ til banken.

De tilbyder forbrugslån online og efter du har indsendt en ansøgning, får du svar retur inden for 1 time. 

Nemt og hurtig ansøgningsproces

Det er let at ansøge om et lån på Kliklaan.dk. Til højre på hjemmesiden er der en ansøgningsformular, som er let og gratis at udfylde. Er den sendt ind inden for åbningstiden, får du svar allerede inden for en time, på enten mail eller telefon.

Derefter bliver du kreditvurderet og derefter accepteret eller afslået som mulig kunde. Bliver du godkendt, vil du få tilsendt en låneaftale, som skal underskrives med NemID.

Dine lånemuligheder

Det er relativt lave lånebeløb, det er muligt at søge hos Kliklån. Det er muligt at ansøge beløb mellem 5.000 til 40.000 kr. og selv bestemme løbetiden, i et interval på 24 til 72 måneder.

Når du ansøger bliver den månedlige ydelse regnet ud automatisk. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed og de blander sig ikke i formålet. Det betyder at du kan bruge pengene præcis som du har lyst.

Alle ansøgninger vil blive vurderet individuelt og det påvirker hvilken rente du får tilbudt. Afhængig af privatøkonomien er renten enten høj eller lav. Kravene til ansøgere er få, så du har gode muligheder for at blive godkendt.

En populær udbyder online

Kliklån er blevet en populær udbyder online. Der er en lang række tilbud, men låneportalen har vundet frem på trods af hård konkurrence. Der kan være mange grunde til deres popularitet, det kan både være på grund af den hurtige behandlingstid, eller fordi der bliver lavet en ordentlig kreditvurdering, så du ikke pludseligt står i en ustabil økonomisk situation. De fleste kunders erfaringer og tilbagemeldinger er i hvert fald positive.

Uanset hvad er de blevet et populært alternativ til banken. Vi kan derfor kun anbefale dem hvis du har brug for mellem 5.000 og 40.000 kroner.