Opdatering: Turbolån er lukket permanent, men vi har valgt at fastholde vores anmeldelse af dem. 

Turbolån er én af flere nye udbydere i Danmark, de seneste måneder. Laanomaten.dk har derfor lavet en anmeldelse af Turbolån, hvor vi ser på deres kviklån, hvad de kan tilbyde dig og hvad du kan forvente.

Få et godt indblik i den nye udbyder Turbolån i vores anmeldelse, for at se om det er noget for dig.

Lån op til 10.000 kr.

Turbolån tilbyder kviklån op til 10.000 kr. med en løbetid på 120 dage. Det betyder at du kan have pengene i 4 måneder før de skal betales tilbage. Bemærk at du kun kan søge op til 5.000 kr. som ny kunde, mens de 10.000 kroner er for eksisterende kunder.

Du kan ikke længere låne penge hos Turbolån. Se hvor du ellers kan låne 10.000 kr. her.

Én af de klare forskelle ved Turbolån og de øvrige kviklånsudbydere, er deres løbetid. Den er normalt på 1-30 dage (1 måned), men her kan du have pengene i længere tid. Det kan være en fordel for dig og din økonomi, men husk på de samlede omkostninger vil stige.

Der er krav hos alle firmaer på markedet og her er hvad du skal kunne opfylde, når du ansøger hos dem:

  • Mindst 20 år
  • Du må ikke være dårlig betaler
  • Du skal have dansk statsborgerskab og folkeregisteradresse
  • Du må ikke have navne -eller adressebeskyttelse
  • Dansk bankkonto

Turbolån ansøgningen trin for trin

Ansøgningsprocessen hos dem er meget hurtig og ligetil. Vi har kort beskrevet de forskellige steps her:

  • Opret bruger
  • Vælg beløb
  • Pengene ind på kontoen

En af de klare styrker ved dem er, at du får straks svar og udbetaling på 24 timer. De er derfor så hurtige, som navnet antyder. Der er meget kort vej fra ansøgning og til pengene kan være på din konto. Præcis som de fleste forbrugere ønsker det.

Turbolån erfaringer

Turbolån Danmark A/S er selskabet bag og det er en helt ny udbyder på lånemarkedet i Danmark. Indtil videre har de fået en positiv modtagelse, omend der ikke findes anmeldelser og erfaringer på sites som Trustpilot i skrivende stund.

Vi mener de er et interessant bidrag til dig udvalg på online markedet, med en god service, hvis du har spørgsmål eller problemer undervej. Du kan således ringe til deres kundeservice, hvis du har spørgsmål til låneansøgningen, eller bare søger gode råd generelt. Dette tæller helt klart på plussiden.

Bemærk at deres kundeservice har lukket i weekenden, hvis det bliver relevant for dig.

Tilmed betalingskort og spar penge

Der er en lidt sjov detalje ved Turbolån, der ellers ikke er så kendt på markedet. De tilbyder dig muligheden for at tilmelde dit betalingskort, mod at du så kan spare penge, i form af lavere renter.

Det kan derfor være værd at overveje, hvis du gerne vil spare penge på renteomkostningerne som kunde. Du kan læse mere om muligheden på deres hjemmeside.