Har du en stor opsparing, bør du helt sikkert sørge for at de trækker flest mulige renter. Der kan være stor forskel på at have en rente på 0,20 eller 1,25 %. Laanomaten.dk vil derfor give dig et indblik i mulighederne og hjælpe dig med at finde den bedste rente på en højrentekonto.

Lad os først slå fast, at meget afhænger af bindingsperioden og om du vælger en fast eller variabel rentetype. Så dine behov har en del at sige, for hvilke muligheder og hvad du kan forvente.

 

Find den bedste rente på højrentekonto

Ønsker du at finde den bedste rente på din næste opsparingskonto, så skal du læse med her. Du skal være villig til at vælge en fast rentetype og binde dig i 2 eller 3 år, for det er sådan du opnår den højeste rente ifølge oversigten på Mybanker. Det er den der ligger til grund for disse tal.

Santander Consumer Bank – Nominel rente: 1,25 %

Santander Consumer Bank tilbyder i skrivende stund den bedste rente med 1,25 %. Den får du hvis du vælger deres produkt med fast rente og 2 års binding. De har ligeledes variable løsninger og opsparingskonti med kun 1 måneds binding, men så vil den “falde” til 0,90 %.

De virker lige nu til at være det bedste valg, hvis du udelukkende ser på prisen.

Ikano Bank – Nominel rente: 1,15 %

Ikano Bank tilbyder en tilsvarende løsning med en fast løsning, men hvor bindingen er på hele 3 år. Her får du altså et lidt lavere afkast og et års ekstra binding. Har du i forvejen aktiviteter hos netop Ikano Bank, kan der dog være fordele ved at holde det hele samlet ét sted.

Bank Norwegian – Nominel rente: 0,85 %

Bank Norwegian’s højrentekonto er den sidste vi har valgt at inkludere. Den adskiller sig nemlig væsentlig fra ovenstående løsninger. Dels er der tale om en variabel rentetype og dels er det uden binding. Denne opsparingskonto vil derfor tiltale andre målgrupper. Du får ganske vist en lavere rente, men du slipper til gengæld for en længevarende binding.

Der er en generel sammenhæng mellem de forskellige løsninger. Så hvis du foretrækker en variabel løsning, ligger deres opsparingskonto på 0,85 % faktisk i den gode ende af markedet. Om du så er mest til det faste eller variable, bindingsperiode eller at være fri som fuglen, må være op til den enkelte.

Sammenlign udbyderne på nettet

Vi mener at vores gennemgang af ovenstående tre løsninger, præsenteret dig for flere af de bedste muligheder på markedet lige nu. Der kan naturligvis altid komme nye produkter og udbydere til, så du gør altid klogt i at sammenligne udbyderne på nettet.

Det kan du bl.a. gøre via oversigten på Mybanker, hvor der fremgår mange flere udbydere. Hvoraf flere af dem dog har renter på opsparingskonti, der starter på 0,50 % eller under. Man kan diskutere hvor attraktive disse vil være. Du kan ligeledes sammenligne opsparingskonti hos pengeinstitutter som Danske Bank. Men igen uden du skal forvente at finde noget, der matcher ovenstående niveauer.

Sammenligningen vil altid hjælpe dig med at finde den bedste løsning, præcis som når du skal finde det bedste lån i 2017. Det kan du som altid gøre via vores forside.