Der bliver hele tiden skabt nye produkter, der skal gøre madlavning og bagning nemmere og bedre. Et af de produkter, som er holdt ved i rigtig mange år, er den populære køkkenmaskine. Overvejer man at købe en køkkenmaskine, så kommer man ikke uden om KitchenAid og Kenwood, som er nogle af de største spillere på markedet.

Prisen er derefter og det kan være at optage et lån for at få råd til de lækre maskiner. Vi ser på forskellen og giver dig gode råd til, hvordan du kan finansiere dit køb.

Online forbrugslån til Kenwood og KitchenAid

Uanset om du vælger en Kenwood køkkenmaskine eller en KitchenAid, så kan du hurtigt regne med at skulle af med et par tusinde kroner eller mere. Det koster nemlig noget for den høje kvalitet, men til gengæld kan du så have glæde af din maskine i rigtig mange år. Har du ikke mulighed for at købe den kontant her og nu, så har du flere finansieringsmuligheder. Du kan købe den på kreditkort, spørge om en afbetalingsløsning eller optage et forbrugslån for at få råd.

Et online forbrugslån er en enormt fleksibel løsning, hvor du kan få rigtig gode vilkår og samtidig en lav rente, som er fordelagtig for dig. Det er relativt nemt at blive godkendt for de fleste. I hvert fald hvis du søger flere steder.

Du kan altid ansøge helt gratis og uforpligtende om et forbrugslån, og derfor kan det varmt anbefales at ansøge for at se, hvilken rente, du kan få. Du kan så sammenligne de samlede omkostninger med de eventuelle andre finansieringsmuligheder, du har. På den måde kan du finde den bedste og billigste finansiering af køkkenmaskine for dig.

Sammenligning: KitchenAid vs. Kenwood

KitchenAid og Kenwood er begge to anmelderroste og anerkendte køkkenmaskiner, men hvad er forskellen egentlig? I det store billede minder de meget om hinanden i funktion, og begge maskiner har gerne en masse muligheder for at tilkoble ekstra tilbehør, så de kan bruges til andet end røremaskine.

En væsentlig forskel er, at Kenwood maskinerne som regel er noget kraftigere. Motoren er også placeret forskelligt, hvor Kenwoods er i foden, mens KitchenAid befinder sig lige over røreelementet. I nogle tilfælde kan det betyde, at Kenwood maskinerne kommer til at stå uroligt og dermed også kan larme, når de skrues op på højeste niveau.

Til slut er der designet

KitchenAid holder sig som regel til det retro design, som igen er blevet meget moderne i de danske hjem. Du finder dem gerne i stærke farver såsom rød, og hele looket er enormt gennemført. Kenwood lægger sig gerne i den anden ende med et meget børstet og stilrent look. Her er fokus på rustfrit stål, rene linjer og ingen overflødige detaljer. En smuk maskine, som sagtens kan stå fremme i køkkenet.

Hvad er det rigtige valg for dig?

Både Kenwood og KitchenAid maskinerne vil kunne dække langt de fleste behov for den almene dansker, der gerne vil bage lækkert brød, røre sin egen fars eller lignende. Er du på jagt efter en røremaskine til et specifikt formål, så kan du med fordel læse mere om de enkelte modeller.

Som regel vil du få en større skål og en kraftigere motor med Kenwood, og denne er da også noget billigere end den meget populære KitchenAid. Begge maskiner byder dog på godt og solidt håndværk, brugervenlighed og ikke mindst et lækkert design.