Der kan være mange grunde til, at du har brug for nye hvidevarer. Ofte kræver en flytning, at et gammelt køkken bliver lavet om, eller også har du bare brug for forandring i hjemmet.

Det kan være svært at finde plads i budgettet til at købe nye hårde hvidevarer, hvis du ikke har en opsparing, der giver lov til store udgifter. Derfor vælger mange at få finansieret deres køb, så det bliver lettere at overskue rent økonomisk. Vi ser på mulighederne for at optage lån til nye hårde hvidevarer.

Find et lån til hårde hvidevarer

Ansøg gratis og uforpligtende.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til at vælge en finansieringsform. Uanset hvad du ender med at vælge, er det vigtigt først at danne sig et overblik over mulighederne og sammenligne dem, så du får den bedste løsning.

Nogle løsninger kan være dyrere end andre, og det gælder derfor om at finde den billigste finansiering, hvor du har færrest udgifter og som samtidig passer bedst til dine behov.

Den nemme: Internettet

Den letteste løsning er uden tvivl at søge om et lån over internettet. Der sidder en lang række låneudbydere klar online til at sørge for, at du har råd til at opfylde dine drømme. Du får et stort råderum ved at tage et lån fra en online udbyder, da du ikke skal stille sikkerhed bag.

Finansiering af nye hårde hvidevarerDu kan derfor bruge de pengene som du har lyst. Det er en god idé at undersøge, hvilke muligheder der er og herefter ansøge flere steder. Det giver dig bedre forudsætninger for at finde den billigste udbyder. Du kan nemt søge via vores oversigter.

Se mere om lån til hårde hvidevarer online på PRISAS.

Den billige, men svære: Banken

En billigere løsning er at søge gennem banken – til gengæld er det også sværere. Hos banken skal du ofte oplyse langt flere informationer for at du kan få lov til at tage et lån, selve processen er længere og kravene til dig som låntager er skrappere. I stedet for at have pengene på få dage, kan der nemt gå flere uger.

Til gengæld tilbyder banken ofte den billigste rente, men der er ingen garanti herfor. Så vær ikke bange for både at ansøge online og i egen bank.

Den alternative: Forhandleren

En tredje finansieringsmulighed er forhandleren. Mange steder er det muligt at søge finansiering gennem forhandleren og få betalt dine hårde hvidevarer med det samme. Det er i virkeligheden også et slags lån, hvor du betaler renter imens du betaler af på dine nye varer.

Det er en god idé at snakke med forhandleren eller søge online for at finde ud af, hvad omkostningerne og mulighederne er. Du kan aldrig vide hvem der er billigst på forhånd, så du bør afsøge alle alternativer.