Har du brug for finansiering af plastikkirurgi? De fleste indgreb vil koste mange penge og måske endda flere, end du har stående på kontoen. Omvendt er det de færreste, der har lyst til at vente måneder og år, på at få sparet op.

De fleste der får udført plastikkirurgi, gør det fordi de er kede af dele af deres krop. Det kan være brysterne, ansigtet eller noget helt tredje. Online kan du søge lån til plastikkirurgi hos flere låneudbydere, hvor dine godkendelseschancer er gode.

Lån penge til plastikkirurgi

Ansøg gratis og uforpligtende.

Vil du låne penge til plastikkirurgi, kan du enten vælge at spørge banken, søge online eller ansøge om finansiering via klinikken. Banken vil ofte være skeptiske, mens landets klinikker typisk benytter samarbejdspartnere. Partnere der minder om lånefirmaerne på nettet.

Hvis banken har afvist din forespørgsel, anbefaler vi dig at søge finansiering af operationen online. Her kan du ansøge om alt fra 5.000 til 400.000 kroner alt efter dine behov. Tilbyder klinikken også finansiering, kan det ikke skade at modtage et tilbud fra dem.

Finansiering af plastikkirurgiJo flere lånetilbud du får indhentet, desto mere sikker vil du være på at finde den billigste løsning. Hvilket må være dit overordnede formål som kunde. Kom godt i gang med at ansøge via Laanomaten.dk, hvor du finder oversigter og information, uanset hvad du efterspørger.

Gode tips inden du går i gang

Inden du går i gang, bør du følge vores forskellige tips, så du kommer godt igennem hele forløbet. Plastikkirurgi er en alvorlig sag, der bør behandles seriøst og med omtanke. Her er hvad vi anbefaler:

  • Husk at læse om det konkrete indgreb på forhånd (hvordan forløber det, mulige bivirkninger etc.)
  • Vær bevidst om hvad du må og ikke må, før/efter indgrebet.
  • Gå efter den billigste klinik til prisen – der kan være stor forskel.
  • Er det virkelig nødvendigt? Du skal være 100 % sikker på du ønsker det.

Kan jeg få tilskud?

Det store spørgsmål for mange, er om man kan få tilskud til plastikkirurgi. Det generelle svar vil være nej, da der kun gives tilskud til indgreb, af helbredsmæssige eller arbejdsmæssige årsager. Det kan være svær overvægtighed eller en ting, der besværlig dit forsøg på at arbejde/finde arbejde.

Indgreb og operationer, der KUN har til hensigt at styrke dit udseende, vil ikke berettige dig til tilskud. Det er derfor vi bringer dig denne artikel og ser på finansieringsmulighederne. Du skal kort sagt forvente, at du selv skal finansiere det hele.