Har du en lille ny på vej, så har du nok opdaget, at der er en lang række udgifter forbundet med en familieforøgelse. I skal købe tøj, babyudstyr, legetøj, ny seng, mad etc. Men en af de største poster må uden tvivl være den uundværlige barnevogn. Prisen på disse varierer meget, men generelt ligger de i den dyre ende af indkøbene.

Så hvordan sikrer du dig, at du får en ordentlig barnevogn til en god pris? Og hvordan får du råd til lige den du foretrækker, hvis budgettet ikke rækker? Vi ser på dine muligheder og kommer med gode råd på vejen.

Online lån til ny barnevogn

Ansøg gratis og uforpligtende.

Kvaliteten skal være i orden

De fleste nægter at gå på kompromis med kvaliteten, når de skal ud for at købe barnevogn. Og det er også en rigtig god idé. Den skal nemlig leve op til alle dine krav, møde dine behov, og kunne holde i lang tid fremover. Prisen er dog ikke lige overskuelig for alle, og særligt i en økonomisk presset periode kan det være vanskeligt at finde råd.

Lån til barnevognEn mulighed i en sådan situation er at optage et lån til at finansiere din ny barnevogn. Her findes der masser af muligheder for at finde et godt og samtidig billigt lån på nettet. Du kan nemlig vælge et online lån til ny barnevogn.

Med et online forbrugslån har du muligheden for at vælge nøjagtig det beløb, du har behov for, så du hverken låner for meget eller for lidt. Du vælger selv, hvornår pengene skal nedbetales, så det passer til din økonomi. Samtidig får du enormt stor fleksibilitet, fordi du på intet tidspunkt i processen skal angive, hvad formålet med lånet er, og fordi du kan bruge pengene på lige det, du har behov for.

Søgeprocessen er relativt enkel, og der stilles ikke mange krav til dig som låntager. Det anbefales dog, at du altid sammenligner de forskellige online tilbud for at finde det bedste og det billigste online forbrugslån til ny barnevogn. På den måde kan du spare mange penge i sidste ende.

Guide til at vælge den rette barnevogn

Der findes et hav af forskellige barnevogne på nettet og i butikkerne, og man får ofte en masse råd fra venner og familie om, hvad der er bedst. Derfor kan det være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken barnevogn, man skal vælge.

Det gælder om at vælge lige den model, der lever op til dine personlige behov, og som du vil få størst glæde af i hverdagen. Her giver vi dig tre generelle tips til, hvad du bør se efter, når du skal ud og købe ny barnevogn:

3 ting du skal fokusere på

  1. Tjek altid sikkerheden: Sikkerheden er noget af det væsentligste, når du skal vælge barnevogn. Derfor bør du for eksempel sikre dig, at alle advarsler og instruktioner er skrevet på et forståeligt sprog, at der ikke er nogen skarpe kanter, og at sammenklapning af vognen kræver to uafhængige trin, så det ikke sker ved et uheld.
  2. Hvor skal du køre: Skal barnevognen befinde sig udenfor i længere perioder af gangen, så gå efter en robust og slidstærk model, der kan holde til meget. Hjulene har også en betydning, og skal du ofte gå med barnevognen på mindre, snørklede veje eller i tæt befolkede byområder, så bør du overveje en barnevogn med svinghjul (og gerne en mindre model), så du nemmere kan navigere rundt.
  3. Klapvogn og barnevogn i én: Med kombivognen får du begge dele i én vogn, og du behøver derfor ikke investere i to forskellige. Til gengæld er der som regel ikke lige så meget plads i kombivognen, og du bør se nærmere på liggemålet for at vurdere, hvor længe dit barn vil kunne gøre brug af den.