Har du fået en uforudset udgift eller problemer med at betale de faste regninger? Det kan være dyrt at vente, da det kan medføre rykkergebyrer og inkasso. Du kan optage et forbrugslån til regninger online, som du kan betale tilbage, når du har plads til det i økonomien.

Vi ser på dine muligheder for at lave online lån til at betale regninger. Udbyderne blander sig ikke og du har gode chancer, uanset om du mangler 4.000 eller 20.000 kr. på kontoen.

Søg lån til at betale regninger

Ansøg gratis og uforpligtende.

Vi har lavet en oversigt med en række af dine gode muligheder online. Der er udbydere for enhver, uanset om du fx. har brug for 4.000 i 30 dage, eller 20.000 kr. i 18 måneder. Valget er dit og ansøgningen er gratis og uforpligtende.

Forbrugslån til regningerDet er de færreste regninger der kan vente og med et lån kan du give dig selv kortvarig likviditet. Du får overskud på kontoen og kan selv vælge om løbetiden skal være på 1 eller 12 måneder.

Hvad du bør vælge er op til dig selv og bør afhænge af, hvor stor regningen er. Hvis du fx. har fået en dyr tandlægeregning eller dyrlægeregning, kan det være aktuelt med et lån for mange. Det er ikke en udgift der kan vente.

Er det en god idé?

Det store spørgsmål mange vil stille er, om det er en god idé? Det afhænger meget af situationen og hvilke regninger det er, du mangler penge til.

Hvis det er et tilbagevendende problem, at du ikke har råd til husleje, vand -og varmeregningerne, bør du helt sikkert gennemgå din økonomi og forbrug kritisk. For så er der noget helt fundamentalt galt med din privatøkonomi, hvor dit rådighedsbeløb er for lille. Her kan et lån godt være løsningen, men kun kortsigtet og bør derfor suppleres af andre initiativer.

Hvis det er til en uforudset udgift, er situationen en helt anden. Vi kan alle blive ramt af en dyr regning til værkstedet, dyrlægen eller tandlægen. Det kan ske for os alle, ligesom det ikke er alle der bare har 5, 10 eller 20.000 kroner på kontoen til fri afbenyttelse. Her kan du med fordel optage et mindre forbrugslån til regninger, på det du mangler. På den måde kan du få betalt til tiden, samtidig med du belaster din økonomi mindre, men over en længere periode. Du kan selv vælge hvor mange måneder løbetiden skal være på.

Det korte svar er JA. Hvis du har dyre regninger, er det en dårlig idé bare at ignorere dem. De skal betales hvis du gerne vil undgå rykkergebyrer, inkasso og RKI i værste fald. Hvordan du i øvrigt håndterer din økonomi, afhænger af den enkelte situation.

Alternativer

Det skal samtidig nævnes, at du kan overveje muligheden for at låne penge af familien, eller få lavet en betalingsaftale med kreditor. Det kan i visse tilfælde være en god løsning.

Familien kan være en god mulighed, hvis du blot har et mindre pengebehov. Den helt optimale løsning er at lave en betalingsaftale med udbyderen, så længe du ikke bliver pålagt dyre renter og gebyrer. Det skal du være opmærksom på!

Gør du ikke, får du mulighed for at betale til tiden uden at gældsætte dig yderligere eller blive pålagt en masse kreditomkostninger. Det er et forsøg værd, hvis du ikke allerede har forhørt dig.

Nogle regninger kan ikke vente

Vi har kort været inden på, at nogle regninger bare ikke kan betale. At søge lån til at betale regninger, er derfor ikke en dårlig ide, selvom de fleste forbrugslån anses sådan.

Her er der tale om udgifter i budgettet, der kan være nødvendige at afholde nu og her. Du har sikkert ikke lyst til at strække tandpinen, eller at se dit kæledyr vente med behandlingen etc.

Søg gratis og uforpligtende om lån til tandlægeregning eller til at betale dyrlægeregningen mv.. Du har gode muligheder for at blive godkendt og vi anbefaler at du starter med at søge hos de udbyderne fra ovenstående oversigt.