Mangler du penge til at kunne købe en ny robotstøvsuger eller robotplæneklipper? De er rigtig smarte og kan spare dig for mange timers besvær og hårdt arbejde. Der er ingen tvivl om de er fremtiden og for mange, vil det være en god investering. Formålet ved lånet gør ingen forskel for dine muligheder.

Søg forbrugslån til robotstøvsuger & robotplæneklipper online, hvor du kan låne alt fra 5.000 kroner.

Søg lån til robotstøvsuger og robotplæneklipper

Der er kommet mange låneselskaber på online markedet i Danmark, hvilket kan gøre det svært at vælge den bedste eller billigste. Laanomaten.dk har et godt og mangeårigt kendskab til markedet.

Vi har lavet en oversigt over aktuelle udbydere du med fordel kan søge hos. Ansøg hos flere for at øge dine chancer for både at blive godkendt og ende med et billigt lån. Du kan altid søge gratis og du bestemmer selv, om du vælger at takke JA til deres tilbud efterfølgende.

 

Prisniveau for robotplæneklipper: 5.000 – 25.000

Prisniveauet for robotplæneklippere kan svinge meget, alt efter hvilket mærke, størrelse og model du vælger. Faktisk kan de koste alt fra 5.000 til 25.000 kroner, men hvor de fleste gode modeller vil koste +/- 10.000 kr. I det interval kan du helt sikkert finde en passende variant, der kan løse opgaver i dit hjem.

Forbrugslån til robotstøvsugerPrisniveau for robotstøvsugere: 3.000 – 8.500

Prisniveauet for robotstøvsugere er væsentlig lavere, hvor de fleste modeller ligger på +/- 5.000 kroner. Her kan du både finde dyre og billigere modeller, alt efter hvilke behov du foretrækker.

En af de klart dyreste modeller på markedet er iRobot Roomba 980, til en pris på 8.443 kr. ifølge Pricerunner. Du kan altid søge lån til iRobot Roomba støvsugeren via vores hjemmeside.

Fordele ved at vælge robotter

Der er mange fordele ved at vælge såkaldte robotter, frem for de manuelle maskiner. Vi har her prøvet at nævne mange af de mest centrale, der bør overbevise selv den mest skeptiske kritiker.

Du sparer tid og besvær

Den primære og altoverskyggende fordel er, at du sparer både tid og besvær. En tur med plæneklipperen energikrævende. En tur med havetraktorer kan hurtig være svær at få ind alle steder. En robotplæneklipper kan klare de fleste opgaver, uanset om der er hæk og buske. Kun højde grader og hældninger kan være problematisk.

En tur med støvsugeren kan være besværlig, når du skal ind i de værste kroge af stuen. En robotstøvsuger kan komme omkring de fleste ting og endda fjerne vanskeligt/størknet snavs, som en almindelig model ikke kan. I hvert fald hvis du får købt en af de helt gode robotstøvsugere.

Du kan styrer dem via mobilen

Det er blevet mere og mere udbredt, at du kan kontrollere både robotplæneklippere og robotstøvsugere via mobilen. Det betyder at du kan indstille hvornår de skal starte, hvis de eventuelt skal stoppe og hvad der ellers kan være aktuelt. Hvor smart er det ikke, hvis du fx. får uventet besøg og ikke selv kan nå det?

Nye funktioner og muligheder

De helt gode modeller rummer en række smarte funktioner og muligheder, som få manuelle modeller kan tilbyde. Du kan derfor opleve nye features, der kan give et bedre resultat eller øget komfort.