En vaskemaskine er et must i ethvert hjem, og man kan hurtigt komme i problemer, hvis den går i stykker. Derfor er man nødt til hurtigt at komme ud og investere i en ny vaskemaskine, hvis man altså vil have noget rent tøj derhjemme.

Hvad gør man så, hvis man ikke har pengene? I det tilfælde kan man med fordel gøre brug af et online forbrugslån for at få lidt ekstra luft i budgettet. Vi ser på dine muligheder her og guider dig til, hvordan du kan finde den helt rette vaskemaskine for dig.

Finansiering af vaskemaskine

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Fordele ved at låne online

Hvis du skal låne penge til en ny vaskemaskine, så kan online finansiering være den rette løsning. Denne type lån giver dig nemlig muligheden for helt frit selv at bestemme, hvad pengene skal bruges på. Det vil sige, at udbyderen er fuldstændig ligeglad med, om du vil bruge pengene til en ny vaskemaskine, til renovering af vaskerummet, eller til noget helt andet. Du har også frihed til at ændre mening undervejs, da du på intet tidspunkt skal angive formålet med lånet.

Lån til vaskemaskineEn anden fordel er, at du selv vælger beløbet. Derfor har du altså mulighed for at låne lige præcis det, du står og mangler. Du kan låne helt ned til 5.000 kr, og du bestemmer naturligvis selv, om du vil låne til hele prisen på vaskemaskinen, eller om du bare lige står og mangler det sidste.

Du vælger ligeledes selv, hvor hurtigt pengene skal afbetales, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det til din økonomi og dit månedlige rådighedsbeløb. Ved at sammensætte et forbrugslån til ny vaskemaskine, som passer specifikt til din personlige situation, kan du undgå unødvendigt store løb og dermed dyre renter.

Guide til at vælge ny vaskemaskine

En ny vaskemaskine koster som regel alt mellem 2.000 og 15.000 kr. alt afhængig af modellen. Men hvad skal du lægge vægt på, når du vælger? Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du vil have en klassisk vaskemaskine eller en kombimaskine med både vaskemaskine og tørretumbler i én. Disse ligger naturligvis i den højere ende af prisskalaen, men til gengæld skal du ikke investere i ny tørretumbler, og det er samtidig pladsbesparende.

Dernæst skal du også overveje størrelsen og kapaciteten. Din vaskemaskine skal have en stor nok kapacitet til at kunne dække dine behov, men en for stor model vil være skyld i et unødvendigt stort forbrug af vand i forbindelse med vask og dermed give dig dyrere energiregninger.

Du kan selvfølgelig også se på, hvilken energiklasse, din vaskemaskine skal have. Langt de fleste nye vaskemaskiner i dag har en energimærkning på minimum B, men der er stadig et stort spring fra B til den bedste A+++, som mange maskiner mærkes med i dag.

På den måde er der flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge. Du kan med fordel snakke med din lokale forhandler for at få gode råd, eller gøre brug af de mange online sammenligningssider og anmeldelser, der ligger på nettet.

Vaskemaskine på afbetaling – vær OBS på omkostningerne

En anden mulighed for at købe en vaskemaskine, du ikke har råd til nu og her, er at købe på afbetaling hos forhandleren. Her skal du dog være opmærksom på skjulte omkostninger. Husk altid at tjekke, hvad det totale beløb bliver i sidste ende.

Du kan med fordel sammenligne de samlede omkostninger ved at købe på afbetaling med de samlede låneomkostninger, og så kan du vælge det tilbud, der giver dig den billigste pris på din nye maskine.