Hvis du er på udkig efter et forbrugslån, har du nok brug for lidt ekstra penge på kontoen. Derfor er det vigtigt, at du forsøger at finde det billigste lån, så det ikke vil belaste din økonomi yderligere, når du skal til at betale pengene tilbage.

Men hvilket forbrugslån er egentlig det billigste på det efterhånden store marked i Danmark?

Undersøg markedet og spar penge

Hvis du gerne vil spare penge på dit lån, bør du starte med at sætte dig ind i lånemarkedet. Du skal finde ud af, hvem der tilbyder forbrugslån, og hvilke udbydere der kan matche dine behov bedst.

Hvis du gør dit forarbejde grundigt og virkelig sørger for at sammenligne alle mulige udbydere, vil det spare dig en helt masse penge og hjælpe din økonomiske situation, i form af lavere kreditomkostninger. Derfor kan det altså virkelig godt betale sig at undersøge markedet, inden du går i gang med at sende ansøgninger ud.

Analyse af lånemarkedet

Når alt dette er sagt, vil en analyse af lånemarkedet og de vejledende renter, give en klar indikation af hvem der bør overvejes. I skrivende stund mener vi følgende er blandt de aller billigste forbrugslån online:

Billige udbydere af forbrugslån

  • Santander Consumer Bank
  • Ikano Bank
  • Resurs Bank
  • Bank Norwegian

Find det billigste forbrugslån i Danmark online via Laanomaten.dk.

Få altid fat i flere lånetilbud

Efter du har researchet lånemarkedet, skal du i gang med at ansøge hos de forskellige udbydere af forbrugslån, du er nået frem til. Hvis du får flere tilbud, vil der også altid være større chance for at finde det billigste lån og at finde det, der passer til dine behov. Derfor bør du altid søge hos flere forskellige udbydere.

Når du har sendt en ansøgning afsted til en långiver, vil denne vurdere, hvor egnet du er til at låne penge. Det vil udbyderen ofte gøre ud fra devisen om, at en stærk økonomi vil give bedre forhold i kontrakten. Men det er forskellige fra sted til sted, hvordan en økonomi vurderes. Det er også grunden til, at du skal søge flere steder, så du kan få så mange tilbud som muligt.

Den laveste ÅOP = billigste forbrugslån

Når du forhåbentlig er blevet godkendt og har indhentet en masse forskellige tilbud, skal du til at fravælge nogle af dem for at finde det billigste. Men hvad er egentlig det billigste? Er det tilbuddet med den laveste rente? Det laveste oprettelsesgebyr? Den længste tilbagebetalingsperiode? Gå efter den laveste ÅOP.

Det er en god blanding af alle de elementer, der ender med at være i din låneaftale. Men det kan være ret svært at finde ud af, hvad der vægter højest. Det er selvfølgelig individuelt efter, hvad du har brug for, men den letteste måde at finde det billigste lån, er ved at kigge på ÅOP. Jo lavere de årlige omkostninger i procent er, jo billigere vil det være. Husk bare altid et prisen ikke er alt, da fordele og vilkårene kan gøre en forskel.