Når du skal vælge et kreditkort, så findes der flere forskellige faktorer at tage med i overvejelserne. Du skal blandt andet vælge et med den rigtige kreditgrænse for dig, og hvor vilkår og betingelser passer til dine behov og forbrugsvaner.

Du bør også altid kigge på de øvrige fordele, som findes. Det gælder for eksempel for kreditkort med point, hvor du kan optjene point, når du bruger dit kort, og senere anvende disse som betaling. Vi ser på fordelene ved at vælge et kreditkort med point.

Bank Norwegian er en af de populære løsninger med pointsystem og rabatfordele. En god mulighed for mange. Se mere om hvorfor du bør vælge kortløsninger med fordele længere nede.

Hvorfor vælge et bonuspoint kreditkort?

Et kreditkort med point fungerer ved, at du optjener point, når du anvender dit kreditkort til at købe et produkt eller en tjeneste. Det kan enten være en løsning, hvor du optjener ved alle køb, eller det kan være mere specifikt rettet mod enkelte produkter såsom tøj eller rejser.

Pointene bliver lagret på din konto, og så kan du senere anvende dem til at få rabatter eller købe. Den helt specifikke ordning vil variere fra kort til kort, men det overordnede princip er det samme. Du får altså ikke en rabat på dit køb nu og her, men i stedet opsamler du dine bonuspoint for senere at kunne anvende dem – og således spare penge i det lange løb.

Fordele ved kreditkort med pointsystem

Fordelen ved et kreditkort med bonuspoint er naturligvis størst for dig, som ofte køber de produkter eller tjenester, du kan tjene på. Det kan for eksempel være, at du optjener point hver gang du tanker benzin eller køber tøj – så vil det naturligvis være en fordel at finde et kreditkort der har disse muligheder.

En populær løsning som ofte ses, er bonuspoint på rejser. Det er hvad udbydere som Bank Norwegian tilbyder, hvor afbestillings -og rejseforsikring er inkluderet. Det er generelt på selve flybilletten eller for rejsen. Ved at betale for dine flyrejser eller øvrige rejseudgifter med dit kreditkort kan du altså optjene point og derved anvende dem til at betale for en hel eller dele af senere rejse.

Dine point er som regel tidsbegrænset, og derfor kræver det selvfølgelig, at du får brugt dem inden for en vis periode. Derfor er det klart en fordel at gå efter en ordning, du får brugt regelmæssigt, så du får udnyttet den mest mulig.

Vælger du et point kreditkort, så kan du ende med at spare rigtig mange penge på produkter eller tjenester, som du alligevel ville have købt, og derfor får du indirekte store rabatter på dine køb med kreditkortet.