Lån 4.000 kroner

Har du brug for at låne 4000 kr.? Der kan være mange årsager til at du får et kortvarigt pengebehov.

Du kan låne 4.000 kroner helt rentefrit i 30 dage, som ny kunde hos Lendon og Simbo. Det er et eksklusivt tilbud til nye kunder, du bør benytte dig af hvis dit pengebehov ligger i det niveau. Ansøg gratis og uforpligtende hos alle firmaerne online.

I oversigten kan du se alle de førende firmaer online, der udbyder lån på 4000 kroner:

 

Søg kviklån på 4000 kr. som førstegangskunde

Du har en unik mulighed hos bl.a. Lendon og Simbo, for at få den første kredit/kviklån på 4000 kr. helt rentefrit i 30 dage. Det er bare afgørende du er i stand til at tilbagebetale pengene til tiden, for ellers kan det blive dyrt for dig.

Renter, gebyrer og månedlige ydelser kan se skræmmende ud på papirerne, og det får mange til i stedet at droppe tanken. Men hvis du ved, at der i den nærmeste fremtid vil komme SU eller løn ind på kontoen, er der ingen grund til at leve af havregrød de sidste dage af måneden. Der kan være situationer hvor faste udgifter, husleje og regninger skal betales, hvor det kan være brugbart med kortvarigt likviditet på kontoen.

Du kan med fordel optage et rentefrit lån op til 4.000 kroner og så længe ud tilbagebetaler til tiden, bør der ikke opstå problemer. Altså helt uden nogen renter og gebyrer. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men den er god nok. Du skal bare betale pengene tilbage inden for 30 dage, så det kræver at du er sikker på, du får nogle penge inden for den nærmeste fremtid.

Betal tilbage til tiden og undgå gebyrer

Selvom tilbuddet virker meget attraktivt, må træerne ikke vokse ikke ind i himlen. Lånefirmaer er – som navnet  fint illustrerer – firmaer, som har brug for at tjene penge. Derfor gælder tilbuddet om rentefri finansiering også kun, hvis du får betalt pengene tilbage til tiden. Ellers kommer der rykkere på i form af gebyrer, som godt kan være dyre.

Det gælder altså om at planlægge et lån nøje, også selvom det ikke er større end 4000 kroner. Hvis du mangler pengene, men ikke er sikker på, om du vil kunne skrabe pengene sammen inde for 30 dage, er det ikke noget for dig. Her bør du derimod snakke med venner og familie om dit pengebehov i stedet.

Kassekredit på 4000 kr.

Når du søger om 4000 kroner online, har du både mulighed for at gøre det som kviklån og kredit. En kassekredit er hvor du løbende kan hæve det ønskede beløb op til 4000 kr. hvor omkostningerne afhænger af hvilket beløb du trækker.

Det positive er, at du primært betaler renter når du bruger alle pengene. Ikke hvis du bare har dem stående. Omvendt er det de færreste der optager et lån på 4000 kr. uden reelt at have brug for pengene med det samme. Det vil på ingen måde være en god idé.

Du bør derfor anskue kviklånet og kassekreditten som samme løsning i dette tilfælde, begge løsninger der giver dig 4000 kroner mere mellem hænderne. Selvom det er godt at være bevidst om forskellen. En kassekredit er bl.a. noget du kan finde hos Vivus og Ferratum.

Kravene til ansøgere

Hvis du er sikker på, at du kan betale dem tilbage er det til gengæld nemt at ansøge om et rentefrit lån på 4000 kr.. De eneste krav der stilles til dig, er, at du ikke må stå i RKI, du skal være mindst 20 år og du skal kunne underskrive med NemID. Der er altså tale om meget milde krav som langt de fleste danskere kan opfylde.

Brug for lidt flere penge? Så tjek vores side med forbrugslån på 5000.

Gør det med omtanke

Der har været sagt og skrevet meget om disse kviklån, der er delte meninger om, for der er ingen tvivl om de kan være dyre og en dårlig beslutning. Meget afhænger dog af, hvilke udbydere du vælger og hvad formålet bag er. Om det er til regninger der SKAL betales eller til en ny iPhone eller computer.

Gør det med omtanke for de fleste vil have mulighed for at spare 4000 kr. op i løbet af 1-2 måneder. Brug vores oversigt til at sammenligne dine forskellige muligheder og ansøg helt uforpligtende.