Lån 4.000 kroner

Har du brug for et lån på 4000 kr.? Der kan være mange årsager til at du får et kortvarigt pengebehov, men på nettet kan du skaffe gratis finansiering.

Du kan nemlig låne 4.000 kroner helt rentefrit og uden gebyrer, som ny kunde hos Lendon og Vivus. Vælger du Vivus vil du få en rentefri kredit, der på mange måder vil minde om et kviklån. Det er et eksklusivt tilbud til nye kunder, du bør benytte dig af hvis dit pengebehov ligger i det niveau. Ansøg gratis og uforpligtende hos alle firmaerne online.

I oversigten kan du se alle de førende firmaer online, der udbyder lån på 4000 kroner:

 

Gratis for førstegangskunder

Muligheden hos de tre lånefirmaer online gælder førstegangskunder og i 30 dage. Renter, gebyrer og månedlige ydelser kan se skræmmende ud på papirerne, og det får mange til i stedet at spinke og spare. Men hvis du ved, at der i den nærmeste fremtid vil komme SU eller løn ind på kontoen, er der ingen grund til at leve af havregrød de sidste dage af måneden

Du kan med fordel optage et rentefrit lån op til 4.000 kroner og så længe ud tilbagebetaler til tiden, bør der ikke opstå problemer. Altså helt uden nogen renter og gebyrer. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men den er god nok. Du skal bare betale pengene tilbage inden for 30 dage, så det kræver at du er sikker på, du får nogle penge inden for den nærmeste fremtid.

Betal tilbage til tiden og undgå gebyrer

Selvom tilbuddet virker meget attraktivt, må træerne ikke vokse ikke ind i himlen. Lånefirmaer er – som navnet  fint illustrerer – firmaer, som har brug for at tjene penge. Derfor gælder tilbuddet om rentefri finansiering også kun, hvis du får betalt pengene tilbage til tiden. Ellers kommer der rykkere på i form af gebyrer, som godt kan være dyre.

Det gælder altså om at planlægge et lån nøje, også selvom det ikke er større end 4000 kroner. Hvis du mangler pengene, men ikke er sikker på, om du vil kunne skrabe pengene sammen inde for 30 dage, er det ikke noget for dig. Her bør du derimod snakke med venner og familie om dit pengebehov i stedet.

Kravene til ansøgere

Hvis du er sikker på, at du kan betale dem tilbage er det til gengæld nemt at ansøge om et gratis lån. De eneste krav der stilles til dig, er, at du ikke må stå i RKI, du skal være mindst 20 år og du skal kunne underskrive med NemID. Der er altså tale om meget milde krav som langt de fleste danskere kan opfylde.

Brug for lidt flere penge? Så tjek vores side med forbrugslån på 5000.