Lån 4.000 kroner

Har du brug for at låne 4000 kr.? Der kan være mange årsager til at du får et kortvarigt pengebehov.

Vi gør det enkelt at få overblik og sammenligne lån på 4000 kr. online. Ansøg gratis og uforpligtende hos alle firmaerne online.

 

Online lån på 4000 kr.

Der sker meget på lånemarkedet og den 1. juli 2020 trådte den nye lovgivning for forbrugerkreditter i kraft.

Det indebærer et ÅOP-loft på 25%, for de udbydere der vil markedsføre deres lån. Du kan altså optage et lån på 4.000 kr. og være sikker på at ÅOP er på maks 25%, hvilket er væsentlig lavere end normalt.

Disse mindre kviklån på 4.000 kr. har ellers været kendetegnet ved høje omkostninger og ÅOP-niveauer. Det har denne ændret lavet om på. Det skal du være glad for som kunde, da for mange betyder lavere renter og omkostninger.

Der kan være mange grunde til at du har brug for ekstra 4.000 kr. på kontoen. Der kan være situationer hvor faste udgifter, husleje og regninger skal betales, hvor det kan være brugbart med kortvarigt likviditet på kontoen.

Du kan altid optage et lån op til 4.000 kroner online og så længe ud tilbagebetaler til tiden, bør der ikke opstå problemer.

Kassekredit på 4000 kr.

Når du søger om 4000 kroner online, har du både mulighed for at gøre det som kviklån og kredit. En kassekredit er hvor du løbende kan hæve det ønskede beløb op til 4000 kr. hvor omkostningerne afhænger af hvilket beløb du trækker.

Det positive er, at du primært betaler renter når du bruger alle pengene. Ikke hvis du bare har dem stående. Omvendt er det de færreste der optager et lån på 4000 kr. uden reelt at have brug for pengene med det samme. Det vil på ingen måde være en god idé.

Kravene til ansøgere

Hvis du er sikker på, at du kan betale dem tilbage er det til gengæld nemt at ansøge om et lån på 4000 kr.. De eneste krav der stilles til dig, er, at du ikke må stå i RKI, du skal være mindst 20 år og du skal kunne underskrive med NemID. Der er altså tale om meget milde krav som langt de fleste danskere kan opfylde.

Brug for lidt flere penge? Så tjek vores side med forbrugslån på 5000 kr.

Gør det med omtanke

Der har været sagt og skrevet meget om disse kviklån, der er delte meninger om, for der er ingen tvivl om de kan være dyre. Meget afhænger dog af, hvilke udbydere du vælger og hvad formålet bag er. Om det er til regninger der SKAL betales eller til en ny iPhone eller computer.

Gør det med omtanke for de fleste vil have mulighed for at spare 4000 kr. op i løbet af 1-2 måneder. Brug vores oversigt til at sammenligne dine forskellige muligheder og ansøg helt uforpligtende.