Lån op til 350.000 kroner

Du kan søge op til 500.000 kroner online hos forskellige online banker. Vi giver dig overblikket over hvilke internetbanker, der kan tilbyde dig de helt store lånebeløb online. Sammenlign og ansøg gratis, for at finde den bedste rente.

Søg lån på 350.000 kr.

Vi har samlet en oversigt med online banker, der kan hjælpe dig.

 

Lån op til 350.000 via Santander Bank

Har du brug for penge til en ny bil? Eller er det mere en ny bolig, du mangler de sidste hundredetusinder til? I banken er der selvfølgelig mulighed for at tage et lån i den størrelsesordning, du har behov for her, men hvis din bankrådgiver ikke lige er din bedste ven, kan du også vælge at gå online og finde en løsning.

Hos Santander Bank (aka Privatlån Plus) er der mulighed for at låne så mange penge, at du burde kunne købe det meste. Der er i hvert fald ikke meget, du ikke kan få for 350.000 kroner, hvis du ikke har et behov for at shoppe på boligmarkedet langs Strandvejen. Det bedste ved Santander Consumer Bank er faktisk, at du har stor frihed til at bruge pengene på hvad du vil. De er derfor blevet udbredte i Danmark, hvad enten du skal have finansieret ny bil, båd eller andre dyre ting.

Santander Bank tilbyder deres kunder at vælge imellem henholdsvis et Privatlån (10.000 – 100.000) og et Privatlån Plus (50.000 – 350.000). Du bestemmer selv hvor lang tid din løbetid skal være, men du bør ikke have pengene længere tid end nødvendigt.

Deres maksimale løbetid er på 15 år, så det understreger at deres finansieringsløsninger kan anvendes til både kortvarige og langvarige pengebehov.

Se også: Lån 50000 kr. til en lav rente 

Lån op til 400.000 via Bank Norwegian

Bank Norwegian er det nye skud på stammen i Danmark, siden de entrerede markedet i starten af 2016. Det har de gjort i overbevisende stil og beløbsgrænsen blev dengang hævet fra 350.000 til 400.000 kroner.

Det giver dig flere muligheder og bedre chancer for at finde en billig løsning som forbruger. Vi ser derfor meget positivt på den tiltagende konkurrence på markedet, der kun kan bidrage til mere attraktive renter og vilkår for forbrugerne.

Senest har det nyindførte ÅOP-loft på 25% bidrage yderligere til fair renteniveauer, hos landets online banker. Det har gjort det ekstra prisvenligt for dig som forbruger, at låne penge på nettet.

En populær udbyder på markedet

Selvom vi snakker de helt store beløb, er Santander Bank og Bank Norwegian ret populære udbydere på lånemarkedet. Udover den store frihed en så lang afdragsperiode giver, er der nemlig også andre fordele ved deres finansielle produkter.

Du kan forvente en forholdsvis lav rente, men du skal indhente tilbud for at vide præcis hvad du får tilbudt som kunde. Det er altid den individuelle kreditvurdering der afgører, hvilken rente du får tilbudt. Din indkomst, årsopgørelser og lønsedler skal opgives, så udbyderne kan kreditvurdere dig ordentligt.

Formålet er ligegyldigt

Selvom du skal dokumentere, at du rent faktisk har mulighed for at betale pengene tilbage, skal du ikke regne med at blive udspurgt om formålet med lånet. Om du bruger pengene på biler eller en andelslejlighed er helt op til dig. Det blander online udbyderne sig overhovedet ikke i.

Sidst er de værd at nævne de øvrige finansielle ydelser, du kan få glæde af om som gør disse to firmaer, til meget mere end et lånefirma online:

  • Forbrugslån
  • Opsparing – Højrentekonto
  • Kreditkort
  • Finansiering af motorkøretøjer (bil, MC, campingvogn etc.)
  • Refinansiering

Mulighederne er mange og de er helt bestemt et godt valg for de fleste danskere.