Lån penge i 1 måned

Din økonomi har set bedre tider, men udgifterne stilner ikke af, bare fordi din bankkonto er fyldt til randen. Et lån over 1 måned kan hjælpe dig med at betale uforudsete regninger mv.

Mulighederne er bare ikke ligesom tidligere, efter flere udbydere har ændret deres låneprodukter og løbetider, som følge af den nye lovning pr. 1. juli 2020.

Vi giver dig overblikket over online udbydere, med korte løbetider.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

ÅOP-loft betyder lavere omkostninger

Få et mindre lån til en fair rente

Den nye lovgivning for forbrugerkreditter, indebærer et ÅOP-loft på 35%, hvilket betyder lavere omkostninger for dig som forbruger. Disse lån på 1 måned, kviklån, har ofte været kendetegnet ved væsentlig højere omkostninger.

Det er med andre ord, blevet billigere og mere fair for dig som forbruger.

Faktisk er ÅOP-loftet på 25% før at udbyderne må markedsføre deres lån, så det er selvsagt det niveau nærmest alle fokuserer på.

Få overblikket i oversigt og søg uforpligtende

I oversigten kan du se de forskellige steder, der tilbyder finansiering og med hvilken løbetid. Vi vil anbefale, at du kigger den igennem, klikker ind på de forskellige udbyderes hjemmesider og danner dig et godt overblik. Derefter bør du udvælge nogle favoritter, så du er klar til ansøgningsprocessen.

Når du går til ansøgningerne, er det vigtigt at huske på, at du ikke forpligter dig til noget ved at søge hos lånefirmaerne. Derfor bør du også hele tiden huske på, at det er bedre at sende en ansøgning for meget, end en ansøgning for lidt. Det eneste du risikerer er, at du får et bedre tilbud, end det du havde kigget på i første omgang.

Kviklån på 1 måned?

Hvis du gerne vil låne penge i 1 måned, vil der være tale om et kviklån per definition. Det er kun denne lånetype der kan laves med en så kort løbetid, modsat forbrugslån der typisk har løbetider der starter fra 12 måneder.

Men meget er ændret pr. 1. juli 2020, så det er ikke rigtig længere muligt at vælge løbetider på 1 måned. Du er derfor nødsaget til at søge enten 3, 6 eller 12 måneders løbetid. Omvendt kan man også argumentere for, om det overhovedet er en god idé at søge om 4.000 kr. i 30 dage!

Kviklån og deres åop har ofte været genstand for debat, men det er vigtigt at kende til årsagen bag, at åop-satsen er markant højere for denne type. For som vi nævnte, er løbetiden normalt på mindst 12 måneder for forbrugslån, altså 1 års tid, mens løbetiden her har været op til 30 dage. Når man så udregner åop med udgangspunkt i de årlige omkostninger, giver det et skævvredet billede af det reelle omkostningsniveau.

Der er dog ingen tvivl om at det nye ÅOP-loft er en rigtig god idé, der er til for at skåne den enkelte forbruger og deres privatøkonomi.

Hurtigere svartider

Vi var kort inde på de hurtigere svartider, når du søger kviklån online. Aktuelt kan du forvente svar inden for 1-2 dage hos de fleste udbydere, hvilket gør at du hurtigt får afklaret om du er godkendt eller afvist. Det er en klar styrke, at du nemt kan få afklaret om du kan skaffe hurtig finansiering online.

Udbetalingstiderne fremgår af vores oversigt og er forskellig, men kommer inden for 1-3 dage. senest samme dag. Der er med andre ord ikke langt fra ansøgningen og til du kan have pengene på din konto. Online långiverne er på mange måder blevet et fantastisk alternativ til finansiering via banken. Særligt med det nye ÅOP-loft og med de store online banker, der har yderst fornuftige renteniveauer.