Lån penge i 1 måned

Din økonomi har set bedre tider, men udgifterne stilner ikke af, bare fordi din bankkonto er fyldt til randen. Et lån over 1 måned kan hjælpe dig med at komme ovenpå økonomisk, og det behøver ikke ruinere dig i månederne efter. Faktisk kan du få lån rentefrit som ny kunde, hvis du betaler pengene tilbage inden for 30 dage.

Udbyderen Lendon tilbyder aktuelt at du kan låne rentefrit i 30 dage som ny kunde. En unik mulighed hvis du har brug for småbeløb over en kort periode. Få overblik over dine forskellige muligheder i oversigten nedenfor – ansøg helt gratis og uforpligtende.

 

Lån rentefrit i 30 dage

Som du kan se i oversigten herover kan du låne op til 6000 hos flere lånefirmaer. Kviklånsudbyderne har det med løbende at ændrer på deres vilkår og velkomsttilbud til nye kunder. Det er derfor vigtigt at du altid fokuserer på det der står på deres hjemmeside.

Aktuelt kan du søge et rentefrit lån i 30 dage hos Lendon som ny kunde, mens Vivus tilbyder dig 50% rabat på renteomkostningerne i den periode. Så det er med til at gøre løsningen billigere, omend du blot bør søge disse lån med omtanke.

Det kan selvfølgelig virke urealistisk at skulle betale pengene tilbage inden for 1 måned (30 dage), men hvis du ved at du får løn, SU eller andre indtægter den første i næste måned, kan det være en måde at komme ud af en presset økonomisk situation på.

Der er selvfølgelig også nogle andre krav, hvis du vil have et rentefrit lån. Du skal være ny kunde hos udbyderen, så det er kun et tilbud du kan anvende i begrænset omfang. Kravene til dig er få. Du skal have et NemID til underskriften, bekræfte din identitet via CPR og så må du ikke være i RKI.

Få overblikket i oversigt og søg uforpligtende

I oversigten kan du se de forskellige steder, der tilbyder finansiering i 1 måned/30 dage. Vi vil anbefale, at du kigger den igennem, klikker ind på de forskellige udbyderes hjemmesider og danner dig et godt overblik. Derefter bør du udvælge nogle favoritter, så du er klar til ansøgningsprocessen.

Når du går til ansøgningerne, er det vigtigt at huske på, at du ikke forpligter dig til noget ved at søge hos lånefirmaerne. Derfor bør du også hele tiden huske på, at det er bedre at sende en ansøgning for meget, end en ansøgning for lidt. Det eneste du risikerer er, at du får et bedre tilbud, end det du havde kigget på i første omgang.

Kviklån på 1 måned

Hvis du gerne vil låne penge i 1 måned, vil der være tale om et kviklån per definition. Det er kun denne lånetype der kan laves med en så kort løbetid, modsat forbrugslån der typisk har løbetider der starter fra 12 måneder. Udbyderen Zaplo kan nævnes som en mellemting, men her er løbetiden ligeledes på mindst 3 måneder.

Når du optager et kviklån er det omfattet af en række fordele, da ansøgnings- og godkendelsesprocessen er ekstrem hurtig. Det betyder at du kan søge om kviklån på 1 måned, i løbet af få minutter, hvorefter svaret kommer hurtigt.

Kviklån og deres åop har ofte været genstand for debat, men det er vigtigt at kende til årsagen bag, at åop-satsen er markant højere for denne type. For som vi nævnte, er løbetiden normalt på mindst 12 måneder for forbrugslån, altså 1 års tid, mens løbetiden her er op til 30 dage. Når man så udregner åop med udgangspunkt i de årlige omkostninger, giver det et skævvredet billede af det reelle omkostningsniveau.

Det er derfor du aldrig bør sammenligne kviklån og forbrugslån med hinanden. Deres løbetider og pengebeløb er vidt forskellige, hvilket bl.a. afspejler sig i meget forskellige åop-niveauer. Positivt er det at alle kviklånsudbydere alle arbejder ud fra de samme forhold. Så deres åop kan du nemt sammenligne med hinanden, når du skal identificere den billigste løsning.

Hurtigere svartider på 2 min

Vi var kort inde på de hurtigere svartider, når du søger kviklån online. Firmaerne har svartider på 1-2 minutter, så du får hurtigt klarhed over dine muligheder. Det er en klar styrke, at du nemt kan få afklaret om du kan skaffe hurtig finansiering online. For danskere der søger dette, er ofte ramt af kortvarige likviditetsproblemer, hvorfor der efterspørges en snarlig løsning.

Udbetalingstiderne fremgår af vores oversigt og er forskellig, men kommer senest samme dag. Der er med andre ord ikke langt fra ansøgningen og til du kan se pengene på din konto. Godkender du aftalen samme dag, vil de være der senest dagen efter. På den måde er det blevet et fantastisk alternativ til finansiering via banken.