Lån penge i 1 måned

Din økonomi har set bedre tider, men udgifterne stilner ikke af, bare fordi din bankkonto er fyldt til randen. Et lån over 1 måned kan hjælpe dig med at komme ovenpå økonomisk, og det behøver ikke ruinere dig i månederne efter. Faktisk kan du få lån helt gratis, hvis du betaler pengene tilbage inden for 30 dage.

Udbyderne Vivus og Lendon tilbyder dig nemlig at låne penge gratis i 30 dage, helt rentefrit, som førstegangskunde. En unik mulighed hvis du har brug for småbeløb over en kort periode. Du kan ansøge hos dem i oversigten nedenfor – helt gratis og uforpligtende.

Lån penge gratis i 30 dage

Som du kan se i oversigten herover kan du låne op til 6000 hos flere lånefirmaer. Og hvis du frygter for renterne og gebyrerne, der ofte følger med, kan du godt slappe af. Hvis du kun låner pengene i op til 30 dage, er det nemlig uden renter og gebyrer.

Det kan selvfølgelig virke urealistisk at skulle betale pengene tilbage så hurtigt, men hvis du ved, at du får løn, SU eller andre indtægter den første i næste måned, er det en helt oplagt måde at komme ud af en presset økonomisk situation. Du finder i hvert fald ikke et billigere lån noget sted på markedet.

Få overblikket i oversigt og søg uforpligtende

I oversigten kan du se de forskellige steder, der tilbyder finansiering i 1 måned/30 dage. Vi vil anbefale, at du kigger den igennem, klikker ind på de forskellige udbyderes hjemmesider og danner dig et godt overblik. Derefter bør du udvælge nogle favoritter, så du er klar til ansøgningsprocessen.

Når du går til ansøgningerne, er det vigtigt at huske på, at du ikke forpligter dig til noget ved at søge hos lånefirmaerne. Derfor bør du også hele tiden huske på, at det er bedre at sende en ansøgning for meget, end en ansøgning for lidt. Det eneste du risikerer er, at du får et bedre tilbud, end det du havde kigget på i første omgang.

Gratis lån gælder kun nye kunder

Der findes selvfølgelig ikke et bedre tilbud, end det gratis lån eller kredit, som Vivus og Lendon tilbyder. Du får 6000 kroner, som du kan bruge til lige hvad du vil, og du skal bare betale pengene tilbage inden for en måned.

Der er selvfølgelig også nogle andre krav, hvis du vil have et rentefrit lån. Du skal være ny kunde hos udbyderen, så det er kun et tilbud du kan anvende i begrænset omfang. Kravene til dig er få. Du skal have et NemID til underskriften, bekræfte din identitet via CPR og så må du ikke være i RKI.

Kviklån på 1 måned

Hvis du gerne vil låne penge i 1 måned, vil der være tale om et kviklån per definition. Det er kun denne lånetype der kan laves med en så kort løbetid, modsat forbrugslån der typisk har løbetider der starter fra 12 måneder. Udbyderen Zaplo kan nævnes som en mellemting, men her er løbetiden ligeledes på mindst 3 måneder.

Når du optager et kviklån er det omfattet af en række fordele, da ansøgnings- og godkendelsesprocessen er ekstrem hurtig. Det betyder at du kan søge om kviklån på 1 måned, i løbet af få minutter, hvorefter svaret kommer hurtigt.

Kviklån og deres åop har ofte været genstand for debat, men det er vigtigt at kende til årsagen bag, at åop-satsen er markant højere for denne type. For som vi nævnte, er løbetiden normalt på mindst 12 måneder for forbrugslån, altså 1 års tid, mens løbetiden her er op til 30 dage. Når man så udregner åop med udgangspunkt i de årlige omkostninger, giver det et skævvredet billede af det reelle omkostningsniveau.

Det er derfor du aldrig bør sammenligne kviklån og forbrugslån med hinanden. Deres løbetider og pengebeløb er vidt forskellige, hvilket bl.a. afspejler sig i meget forskellige åop-niveauer. Positivt er det at alle kviklånsudbydere alle arbejder ud fra de samme forhold. Så deres åop kan du nemt sammenligne med hinanden, når du skal identificere den billigste løsning.

Hurtigere svartider på 2 min

Vi var kort inde på de hurtigere svartider, når du søger kviklån online. Firmaerne har svartider på 1-2 minutter, så du får hurtigt klarhed over dine muligheder. Det er en klar styrke, at du nemt kan få afklaret om du kan skaffe hurtig finansiering online. For danskere der søger dette, er ofte ramt af kortvarige likviditetsproblemer, hvorfor der efterspørges en snarlig løsning.

Udbetalingstiderne fremgår af vores oversigt og er forskellig, men kommer senest samme dag. Der er med andre ord ikke langt fra ansøgningen og til du kan se pengene på din konto. Godkender du aftalen samme dag, vil de være der senest dagen efter. På den måde er det blevet et fantastisk alternativ til finansiering via banken.