Lån penge i 12 måneder

Hvis køkkenet ser forfaldent ud, fjernsynet stadigvæk er med billedrør, eller hvis du vil på ferie med familien, kan det hurtigt blive nødvendigt med et lån. Se dine muligheder for at låne penge i 12 måneder.

Med et lån på 1 år kan du vælge mellem mange forskellige beløb hos udbyderne online. Vi har lavet en oversigt med udbydere, der tilbyder lån og korte løbetider på 12 måneder.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Søg online nemt og hurtigt

Din bedste ven, når du skal i gang med at finde det bedste tilbud på lånemarkedet, er internettet. Her kan du hurtigt og let danne dig et overblik over dine muligheder. Herover har vi lavet en oversigt over de steder, hvor du kan låne pengene i 12 måneder.

Klik lidt rundt på de forskellige udbyderes hjemmesider og find ud af, hvilke sider passer til dig og dine behov. Du vil hurtigt finde frem til, at der er flere lånefirmaer, der tilbyder virkeligt rentable lån over en 1-årig periode, og du behøver slet ikke holde dig til en enkelt udbyder, når du skal til at ansøge.

Faktisk vil det altid kun optimere dine muligheder for at finde et lån med en passende rente og månedlig ydelse, hvis du ansøger flere steder. Faktisk er reglen ”jo flere, jo bedre” et rigtig godt råd, da det er nemt at ansøge og du forpligter dig aldrig ved at sende en ansøgning.

Sørg for at du kan betale ydelsen

Når du har sendt dine ansøgninger afsted og begynder at modtage de forskellige tilbud, kan det nogle gange være svært at overskue, hvilke tilbud der er bedst. Renter, gebyrer og månedlige ydelser kan hurtigt flyde sammen, og det er bare svært at gennemskue, hvad der er billigst.

Her kan du med stor fordel kigge på tilbuddenes ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent. Det samler alle omkostningerne i et procenttal, der er let at sammenligne fra tilbud til tilbud. Derfor bør du helt sikkert danne dig et overblik over alle ÅOP på alle de forskellige tilbud.

Du skal dog huske på også at kigge på de andre krav i lånetilbuddet, når du har fundet den laveste ÅOP. 12 måneder kan blive rigtig lang tid, hvis du har svært ved at betale den månedlige ydelse hver eneste måned. Læg derfor et månedligt budget og regn ud, om det er realistisk at betale den månedlige ydelse, inden du siger ja til et tilbud.