Lån penge i 3 + år

Hvis du har brug for et lidt større lån, kan den månedlige ydelse sagtens blive svær at overskue, hvis du ikke vælger den rette løbetid. Der er mange udbydere online som tilbyder dig at låne penge i 3 år eller over 36 måneder.

De fleste firmaer tilbyder dig løbetider fra 12 – 72 måneder (1-6 år) så du har fri mulighed for at vælge en passende tidshorisont. Se hvem der kan hjælpe dig med lån over en 3-årig periode i vores oversigt. Husk altid at sørge for at vælge en kort løbetid, så du ikke får unødigt mange omkostninger, men hvor du omvendt kan betale den månedlige ydelse.

Du kan se løbetider på udbydernes forbrugslån på denne side.

Hvor kan jeg låne i 3 år?

Som du kan se i vores oversigt er der mange steder, hvor du kan låne penge og sprede tilbagebetalingen ud over 3 år eller mere. Det kan være en stor fordel, hvis dit budget fortsat vil være en smule stramt, da du med en lang tilbagebetalingstid vil sikre en mindre månedlig ydelse.

Hos både Santander Bank, Leasy Minilån, KlikLån, DER Privat Finans og mange flere udbydere kan du lån i tre år eller mere, så der er nok at vælge imellem, når du skal finde det bedste tilbud. Det gør også, at du måske er nødt til at sætte lidt mere tid af til at danne dig et overblik, men i sidste ende kan det helt sikkert betale sig.

Du bør også altid sende flere ansøgninger ud. Det vil være med til at optimere dit lån, da de fleste firmaer vil give dig tilbud efter din økonomiske situation. Derfor kan omkostningerne, der står på lånefirmaernes hjemmesider godt ændre sig, når du har sendt ansøgninger.

Lån ikke længere tid end du behøver

Selvom der er mange fordele ved at sprede dit lån ud over 3 år eller mere, skal du også altid huske på, at de samlede omkostninger stiger, jo længere det varer. Derfor bør du aldrig sprede afbetalingen ud over længere tid, hvis du faktisk har råd til at betale det af tidligere.

Der findes også mange låneløsninger, hvor du kan sætte afdragsperioden forholdsvis højt, men hvis du undervejs finder ud af, at du rent faktisk har råd til at betale resten af pengene af. Det kan du gøre fra den ene dag til den anden, så du kan spare dig selv de resterende omkostninger.

Hvis du ikke har noget imod at tilføje en ekstra udgift til dit månedlige budget i 3 år, er der selvfølgelig ikke nogen grund til at gå efter et lån med sådan en løsning. Men når du har et lån hængende over hovedet er du altid nødt til at sætte penge til side, så du undgår rykkere og gebyrer undervejs.