Lån penge i 6 måneder

Der er brug for penge til at få enhver husstand til at løbe rundt. Hvis du har brug for et lån, er det vigtigt at få valgt en passende løbetid. Er 6 måneder passende for dig, bør det være dit udgangspunkt for ansøgningerne.

Her kan du låne i 6 måneder

Vi har lavet en oversigt over hvor du kan vælge en løbetid på 6 måneder online. Ansøg gratis og uforpligtende.

*Grundet de få muligheder, har vi valgt at inkludere med 12-måneders løbetid.

Få tilbyder lån i 3-6 måneder

Det kan virke en smule mærkeligt, at der kun findes begrænsede online lån, med mulige løbetider på 3-6 måneder. Grunden til dette må du spørge lånefirmaerne om, da det er dem, der har valgt ikke at sætte grænserne hver især. Vi tror det hænger sammen med den nævnte sondring og deres erfaring på markedet.

Tilbyder du kviklån er konceptet baseret på en hurtig kort løbetid. Tilbyder du forbrugslån ønsker du længerevarende kunder, hvorfor løbetiden ofte starter ved 12 måneder.

I dit tilfælde bør du være særligt opmærksom på den tilbudte rente og de samlede kreditomkostninger, når du søger hos ovenstående udbydere. For de er ikke altid de billigste. Kan du finde en langt billigere løsning, med løbetid på 12 måneder, kan det pludselig betale sig at have pengene i længere tid. Så det er værd at tænke to gange over, hvor vigtig en løbetid på 6 måneder er for dig. Det vigtigste må jo være at finde den billigste løsning, med en passende månedlig ydelse.

Ved at vælge en løbetid på 12 måneder

Ved at vælge en løbetid på 12 måneder, vil du opleve et langt bredere udvalg og mange af udbyderne vil formegentlig kunne tilbyde dig en lavere rente. Så det er bestemt værd at undersøge, specielt i forlængelse af du ansøger hos nogle af ovenstående udbydere.

Alternativt kan du altid låne pengene over 12 måneder hos en udbyder, der kan give dig et fint tilbud. Når du når det halve år, kan du betale resten af lånet ud, som rigtig mange udbydere tilbyder. Det kan være en smart metode til at “omgås” den begrænsede løbetid.

På den måde har du lavet dit eget lille halvårslån, og det kan ingen af udbyderne forbyde. Du skal bare huske at vælge et lån, hvor det rent faktisk er muligt at betale resten ud, når du har lyst og uden ekstra omkostninger.