Lån penge i 6 måneder

Der er brug for penge til at få enhver husstand til at løbe rundt. Men der vil i alles liv være perioder, hvor økonomien ikke kører, som den skal. Hvis du har brug for et lån er det vigtigt at få valgt en passende løbetid.

Er 6 måneder passende for dig, bør det være dit udgangspunkt for ansøgningerne, men grænserne går desværre ved 45 dage og 12 måneder. Så vælger du at søge online, bør du vælge en løbetid på 12 måneder.

Grænserne går ved 45 dage og 12 måneder

Hvis du tænker, at 6 måneder er den ideelle tilbagebetalingsperiode, kan du godt tro om igen. Du kan nemlig ikke låne penge mellem 45 dage og 12 måneder. Det kan virke lidt mærkeligt, at der ikke findes en middelvej, men sådan er det nu engang.

I stedet kan du låne penge i op til et par måneder eller over noget længere tid. Det hænger typisk sammen med sondringen af kviklån og forbrugslån, hvor sidstnævnte er på noget større pengebeløb. Og det giver et behov for længere løbetider, så du kan afbetale pengene til tiden.

Se og ansøg om de billigste forbrugslån på markedet på denne side.

Hvis du allerede nu ved, at du vil få en masse penge om en måneds tid eller deromkring, kan det kun betale sig at låne pengene i kort tid. Det vil i langt de fleste tilfælde sænke renterne, så du sparer en masse penge.

Hvis du ikke ved, hvordan din økonomi vil se ud i den nærmeste fremtid, bør du til gengæld gå efter en løsning, hvor du har lidt længere tid til at betale pengene tilbage. For eksempel vil et lån fordelt ud over et år, være lettere at overskue, hvis du ikke har en fast indkomst.

Ingen udbyder tilbyder lån i 3-6 måneder

Det kan virke en smule mærkeligt, at der slet ikke findes lån online, med mulige løbetider på 3-6 måneder. Grunden til dette må du spørge lånefirmaerne om, da det er dem, der har valgt ikke at udbyde netop dette. Vi tror det hænger sammen med den nævnte sondring og deres erfaring på markedet.

Din løsning

Du kan altid låne pengene over 12 måneder hos en udbyder, der kan give dig et fint tilbud. Når du når det halve år, kan du betale resten af lånet ud, som rigtig mange udbydere tilbyder. Det kan være en smart metode til at “omgås” den begrænsede løbetid.

På den måde har du lavet dit eget lille halvårslån, og det kan ingen af udbyderne forbyde. Du skal bare huske at vælge et lån, hvor det rent faktisk er muligt at betale resten ud, når du har lyst og uden ekstra omkostninger.