Vil du gerne låne penge med ingen krav? Det kan være du er blevet afvist i banken og er trætte af deres strenge krav. Her vil online udbyderne være et godt alternativ, da det er langt nemmere at blive godkendt og du skal opfylde færre ting.

Online lån uden strenge krav kan søges hos mange firmaer. Der er enkelte som kræver du har fast arbejde, er mindst 20 år og ude af RKI, men det er alt. Og noget de fleste danskere kan sige JA til.

Online lån uden ‘strenge’ krav

Der vil altid være visse krav når du ansøger om lån, men sammenligne med hvad du er vant til, kan det sikkert føles som ingen krav. Vi vil i dette afsnit redegøre for hvad du altid skal kunne opfylde, uanset hvem du ansøger hos.

Det er klart at nogle firmaer har flere krav end andre, men disse ting er standard på online markedet:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Alderskrav på 18, 20 eller 23 år

Gå til forsiden eller vælg lånebeløb i menuen, for at komme i gang med at ansøge.

Det er i høj grad din indkomst og om du har fast arbejde, der varierer fra firma til firma.

  • Nordiclån kræver en årsindkomst på mindst 125.000 kr.
  • Robotlaan.dk kræver en årsindkomst på mindst 150.000 kr.
  • Santander Consumer kræver en årsindkomst på mindst 240.000 kr.
  • Bank Norwegian kræver blot at du har fast arbejde

Om du kan søge hos disse udbydere, vil altså afhænge af dine personlige forhold. Der findes udbydere for dig uden fast indkomst og arbejde. Det kræver bare at du søger de rigtige steder.

Der vil altid være minimumskrav

Uanset om du vælger at søge finansiering i banken, online eller hos en relevant forhandler, vil der være minimumskrav. Alle långivere ser det som en risiko, at udlåne dig penge som kunde. Der vil derfor altid være en sammenhæng mellem deres risiko og den rente du får tilbudt.

Når der altid stilles visse minimumskrav, skyldes det i høj grad at risikoen ellers kan blive for stor. For eksempel ved at udlåne penge til en dårlig betaler, der allerede har vist at forpligtelserne ikke bliver overholdt.

På samme måde har unge på 18-19 år ofte ikke fuldtidsarbejde og er under uddannelse, hvilket giver en større usikkerhed for din betalingsevne. Derfor vælger flere at sætte grænsen ved 20 år.

Alt i alt, er der en naturlig sammenhæng mellem risiko, renter og kravene til dig som ansøger. Du vil derfor altid skulle opfylde visse ting, men nettet er stedet hvor lånekravene er lavest og nemmest at opfylde.