Lån penge om lørdagen eller søndag er muligt på nettet, hvor du konstant kan udfylde ansøgninger, på lånefirmaernes hjemmesider. De holder med andre ord ikke lukket som i banken. Du kan tilmed opleve at de har ansatte på arbejde i weekenden, som sidder klar til at vurdere og besvare dine låneansøgninger.

Du kan søge om lån lørdag og søndag, når det passer ind i din hverdag. Denne fleksibilitet gør låneudbyderne på nettet til et godt alternativ, for dig der mangler penge på kontoen. Og for dig, der ikke gider at vente uger på pengene.

Vil du gerne låne i weekenden?

Hvis du gerne vil låne penge i weekenden, bør du ansøge som på alle andre tidspunkter. Det gør ingen forskel om du ansøger lørdag kl. 14 eller tirsdag kl. 23.30 om aftenen. Låneprocessen er den samme alle tider på døgnet, den eneste forskel kan være svartiden.

Her besvarer de fleste udbydere din ansøgning inden for 1 time, men om det ligeledes gælder alle weekender, ved vi ikke med sikkerhed. Men vi ved, at du senest kan forvente svar som det første om mandagen. For her vil din ansøgning være én af de første i rækken.

Du kan nemt ansøge om at låne penge en lørdag eller søndag, via oversigterne på vores hjemmeside. Her vil det ligeledes fremgå hvilke renter, svartider og udbetalingstider som firmaerne garanterer deres kunder. Laanomaten har lavet oversigter, der gør det nemt for dig at komme i gang. Dette uanset om du er på udkig efter et lån på 14000 eller et større lån på 100.000.

Pengene kommer først når banken “åbner”

Der er ét forhold som du bør kende til, for uanset hvordan ansøgningsprocessen forløber, kan du først have pengene når banken “åbner”. Du har muligvis hørt om bankdage og det betyder at du ikke skal forvente pengene på din konto før mandag.

Så selv i tilfældet, hvor du får svar retur om lørdagen eller søndagen, og signerer tilbuddet med din NemID, så vil pengene først være på din NemKonto næste hverdag. Det er dog ikke uden fordele alligevel, da det er en god idé at gøre forarbejdet i weekenden, hvor du har god tid.

Forarbejdet er en stor del af, at finde det billigste lån på markedet. Så ved at få udfyldt flere ansøgninger i weekenden, hvor du har god tid, giver du dig selv dit bedste udgangspunkt. Om du så får svar på dagen eller først om mandagen, bør være sekundært i den forbindelse.

Kom i gang med at søge lån i weekenden via vores oversigter. Det er nemt at komme i gang og så får du hurtigt afklaret dine muligheder.