Skal du giftes? Så har du sandsynlighed en masse tanker om, hvordan du gerne vil have, din store dag skal være. Har du ikke lyst til at gå på kompromis med bryllupsfesten, fordi din økonomi er begrænset?

Du har mulighed for at låne penge til bryllup, som kan være en hjælpende hånd til bryllupsbudgettet. Det er nemt og enkelt at søge lån til brylluppet.

Find et godt bryllupslån

Ansøg gratis og uforpligtende.

Der er mange forskellige muligheder for at låne penge fra online udbydere og det bedste ved den løsning er, at de ikke blander sig i formålet. Om pengene bruges på brylluppet, et nyt køkken eller noget helt tredje. Dine chancer for at blive godkendt her, vil derfor være langt bedre end i banken.

Lån penge til bryllupDertil kommer at det er langt nemmere og hurtigere. Lånemarkedet online er blevet et prisvenligt alternativ til banken, særligt efter der blev indført et ÅOP-loft på 25% pr. den 1. juli 2020. Det har på mange måder gjort det billigere at være låntager online. Du skal ikke tvivle på, at du kan få dine bryllupsdrømme opfyldt, for godkendelseschancerne er generelt gode.

Du kan med fordel både søge på nettet og forhøre dig i banken. Det er gratis og uforpligtende begge steder, men giver dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

De fleste hjemmesider har formularer du udfylder, sender ind og så får du svar inden for kort tid. Vælger du at låne online, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder, inden du beslutter dig. Du kan nemt få overblikket via oversigterne på vores hjemmeside.

Her finder du alle informationerne om firmaernes renteniveauer, krav, svartider og meget mere. Ansøg hos flere og spar penge.

Det er svært at overtale banken

En anden mulighed er som sagt at låne hos banken, men det er svært. Det er den traditionelle måde at låne på, som i mange sammenhænge er både sikkert og billigt. I en situation som denne er det ofte svært at få sine ønsker opfyldt. Banken vil for det meste genre have stillet sikkerhed bag og så viser undersøgelser faktisk, at bankens forbrugslån ikke længere altid er de billigste.

Det er blot endnu et argument for, at du bør afsøge dine muligheder begge steder.

Se mere om lån til bryllup og store begivenheder her.

Kan jeg lave bryllupslån hos andre?

Der er som udgangspunkt ikke de store alternativer til at låne penge til bryllup online eller hos banken. Når du køber fysiske produkter som ny bil, computer eller køkken, kan det være muligt at opnå finansiering hos forhandleren. De vil have en interesse i at låne dig penge, så du har råd til at gennemføre købet.

I bryllupssammenhæng er der tale om en masse mindre omkostninger og regninger, hos forskellige firmaer. Det er derfor hverken udbredt eller nemt at søge finansiering hos disse. Men du kan overveje at søge finansiering hos 1-2 af de firmaer, hvor du kommer til at have de største udgifter. Hvis det er tilstrækkeligt til at give luft i budgettet, så du kan finansiere resten selv, kunne det bestemt være en overvejelse.

Men det er en besværlig og kompleks manøvre, da det som sagt ikke er så ligetil. Samtidig er det på ingen måde givet, at du bliver bevilget et lån til bryllup hos forhandleren, hvis du er blevet afvist af banken og eventuelt af udbyderne online.

Forældre og familie

Sidst er det værd at nævne muligheden for at låne penge til bryllup via forældre eller øvrig familie. Det er ikke det sjoveste, men lige når det gælder livets store fest, vil du nok have det bedre med at spørge dine nærmeste om penge. Hvor vidt de så har mulighed for at tilbyde dig penge, bør du have et indtryk af på forhånd.

Kort sagt er der næsten altid alternativer og vi har præsenteret dig for dem her. Det er så op til dig, hvilke muligheder du ønsker at forfølge. Der er ingen tvivl om det vil være nemmest og mest ligetil, at søge lån online eller via banken.

5 tips til et billigere bryllup

Selvom i vælger at låne til festen, er det altid en god idé at spare, hvor i kan. Jo færre penge i bliver nødt til at låne, jo bedre. Derfor er der her fem tips til at få et billigere bryllup.

 1. Minimalisme kan man komme langt med – der er gode penge på eksempelvis at vælge enkel pynt på bordene, eventuelt med få blomster i små vaser frem for store, dyre blomsterdekorationer.
 2. Køb brudekjolen på tilbud – brudekjolen er en af de ting, der hurtigt kan komme til at koste mange penge. Derfor er det en god idé enten at undersøge muligheden for at finde kjoler på tilbud eller overtage en brugt. Det kunne fx. være fra en farmor eller mormor – undskyld kvinder, men det er altså billigere. Brudgommen kan leje en smoking.
 3. Få dine venner og bekendte til at hjælpe. I stedet for at hyre tjenere og kokke, kan i undersøge, om nogen i jeres omgangskreds kender nogle pålidelige, unge mennesker, der vil hjælpe med at servere, være bartender osv. Det er ofte villige til at gøre det for langt færre penge end professionelle.
 4. Inviter over nettet – næsten alle har i dag adgang til mail eller Facebook, og der er mange penge at spare på at invitere over nettet i stedet for at købe dyre kuverter og bruge penge på porto.
 5. Planlæg og vær i god tid. Jo bedre tid i er med at bestille lokaler og lignende, jo billigere kan i få det. Samtidig er det en god idé tidligt at lægge et budget, som i gør jeres bedste for at overholde.

Vi håber i er blevet klogere på hvordan I kan løse og håndtere de finansielle aspekter ved et bryllup. Det er livets fest og aften for mange, så der bør ikke spares for meget, da man ønsker at skabe en mindeværdig dag.

Fordele ved at låne penge til bryllup online

Der er mange fordele ved at låne penge til bryllup på nettet, specielt hvis banken er afvist din forespørgsel. For der er ingen tvivl om at selv 15.000 – 20.000 kr. kan gøre en mærkbar forskel på festen. Det kan være med til at løfte den det sidste stykke og gøre den ekstraordinær. De fleste danskere skal kun giftes én gang og derfor bør det gøres ordentligt.

Udover at det er markant nemmere at blive godkendt online, har du langt flere muligheder at vælge imellem. Der er mange långivere som er klar til at hjælpe dig og så behøver du kun fremvise begrænset dokumentation. Ingen krav om at stille sikkerhed eller fremvise privatbudgetter eller lignede. Det kan dog være aktuelt at skulle fremsende lønsedler og årsopgørelse visse steder.

Vi har her opsummeret de gode grunde til at søge online lån til bryllup:

 • Det er nemt og hurtigt – både at ansøge og få svar.
 • Du skal ikke stille sikkerhed eller fremvise privatbudget.
 • Mange långivere at vælge imellem.
 • Du kan uforpligtende indhente flere tilbud.

Spar penge og begræns dit lånebehov

Der er god grund til at følge vores 5 tips til et billigere bryllup og spare penge generelt, da det vil begrænse dit lånebehov. Det er klart, at man ikke kan spare overalt, da det blot giver en dårlig og skrabet fest, der ikke lever op til Jeres og gæsternes forventninger. Der er bare en række områder, hvor man kan være smart. Dels ved at tænke ud af boksen, dels ved at trække på ens venner og bekendte, til at hjælpe hvor de kan.

I vil helt sikkert opleve, at folk er langt mere villige og åbne for at hjælpe, end man lige skulle tro.

Huskeliste til brylluppet

Vi slutter af med en huskeliste til brylluppet, for der er ingen tvivl om at overblikket er guld værd i mange aspekter. Specielt for at du ikke glemmer noget, men lige så meget for når du skal lægge et budget for hele brylluppet. Uden en huskeliste & komplet oversigt over udgifterne, kan det være svært at vide om festen vil koste 80.000 eller 120.000 kr.

En huskeliste skal gerne hjælpe dig med at huske alle væsentlige detaljer og i lånemæssig sammenhæng, bør det bidrage til at du nemmere kan klarlægge dit præcise lånebehov. Her er de ting du skal huske på:

 • Lav et bryllupsbudget.
 • Lav en gæsteliste og send invitationer.
 • Bestillinger: Kirke, festlokale, mad, bryllupskage, blomster, bryllupsfotograf, frisør/stylist, musik og evt. overnatning til gæster.
 • Køb: Brudekjole, vielsesringe, sko, smykker og brudgomtøj.
 • Vælg: Brudepige(r), Best-man, Toastmaster og gavekoordinator.
 • Planlæg bryllupsrejsen
 • Træn brudevalsen
 • Lav bordplan
 • Ægteskabserklæring/Ægtepagt
 • Taske med alt det praktiske (toiletsager, make-up, nåle, hovedpinepiller og lignende).
 • Morgengaver
 • Hæv penge (hvis direkte på bryllupsrejse)
 • Informer arbejdet (bed om fri)
 • Ønskeliste

Det skal understreges, at der er er mange flere småopgaver, der opstår undervejs. Ovenstående huskeliste skulle gerne dække alle de store og væsentlige ting undervejs. Skulle du have tilføjelser til listen, er du velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler du går i gang med planlægningen i god tid, da det giver dig det bredeste udvalg af muligheder for festlokale, musik etc. Samtidig giver det ro i sindet, så det ikke bliver stressende at planlægge brylluppet. Det er der ingen grund til.

Nu er der ikke andet tilbage, end at ønske Jer et fantastisk bryllup. Vi håber I får en uforglemmelig fest, også selvom det kræver et lån for at finansiere den.