Er du vild med at tage billeder på ferien, har du det som hobby, eller vil du bare gerne have et godt videokamera? Der findes rigtig mange kameraer på markedet.

Hvis du gerne vil låne penge til digitalkamera eller videokamera, kan du nemt og hurtigt gøre det online. Intet besvær og ingen spørger, men en helt enkel ansøgningsproces. Du kan søge alt fra 1.000 til 500.000 kr, alt efter hvad du mangler på kontoen. Se mere her.

Finansiering af kamera

Når du skal søge finansiering af dit næste kamera, vil online lån være den nemmeste løsning, hvor flere har fair renteniveauer. Vi har lavet en top 3 med online banker du bør overveje.

Prisen på dit nye kamera kan svinge fra 2.000 til 20.000 kroner og det er derfor vi har fremhævet firmaer, der kan hjælpe dig med alle lånebeløb i det interval.

Hos Simbo og Kronelån kan du låne fra 1.000 – 30.000 kr. hvilket kan finansiere de fleste kameramodeller.Søger du større beløb, kan Bank Norwegian og Lendo helt klart anbefales.

Det skal dog bemærkes at Bank Norwegian kræver du er mindst 23 år med fast arbejde. Det skal du derfor kunne opfylde, for at kunne ansøge hos dem.

Prisniveau for digitalkameraer og videokameraer

Forventet: 2.000 – 20.000 kr.

Vi var kort inde på det forventede prisniveau som spænder vidt og bredt. Det har meget at sige hvilket mærke og hvilken model du vælger. Der findes rigtig mange gode kameraer op til 4.000 kroner, men hvis du går efter det bedste og topkvalitet, kan prisen sagtens ramme 20.000 kr. Endda mere, for de allerdyreste.

Du bør finde en fornuftig balancegang mellem dit budget og dit behov. For hvis du ligefrem skal låne penge til at købe digital- eller videokamera, bør du nok holde lidt igen.

Ønsker du at vurdere forskellige modeller over for hinanden, kan vi henvise dig til testsiden Alatest.dk. Der finde du vurderinger af de mange modeller på markedet. Det kan muligvis hjælpe dig med at finde dit favoritkamera, hvis det ikke allerede er fundet.