Lån penge til digitalkamera og videokamera

Lån penge til videokamera / digitalkamera

Er du vild med at tage billeder på ferien, har du det som hobby, eller vil du bare gerne have et godt videokamera? Der findes rigtig mange kameraer på markedet.

Hvis du gerne vil låne penge til digitalkamera eller videokamera, kan du nemt og hurtigt gøre det online. Intet besvær og ingen spørger, men en helt enkel ansøgningsproces. Du kan søge alt fra 1.000 til 400.000 kr, alt efter hvad du mangler på kontoen. Se mere her.

Søg billig finansiering online

Når du skal søge finansiering til dit næste køb, vil der altid være tale om et forbrugslån. De er nemme at lave online, men svære i landets pengeinstitutter, der virkelig har strammet kravene.

Det er dog ikke fordi forbrugslån online er så dyre som tidligere, tværtimod. Du kan opnå ganske fornuftige renter hos flere udbydere. Hvis du mangler penge til nyt videokamera eller digitalkamera, bør du søge online. Du kan tilmed låne gratis, hvis du kun mangler 4.000 kr.

Vi har lavet en top 3 med de udbydere du bør overveje.

Prisen på dit nye kamera kan svinge fra 2.000 til 20.000 kroner og det er derfor vi har fremhævet firmaer, der kan hjælpe dig med alle lånebeløb i det interval.

Hos Lendon kan du låne op til 4.000 kr. gratis som ny kunde. Perfekt hvis du har brug for lidt penge, i en kort periode. Søger du større beløb, kan Bank Norwegian og Nordiclån helt klart anbefales.

Det skal dog bemærkes at Bank Norwegian kræver du er mindst 23 år med fast arbejde. Det skal du derfor kunne opfylde, for at kunne ansøge hos dem.

Prisniveau for digitalkameraer og videokameraer

Forventet: 2.000 – 20.000 kr.

Vi var kort inde på det forventede prisniveau som spænder vidt og bredt. Det har meget at sige hvilket mærke og hvilken model du vælger. Der findes rigtig mange gode kameraer op til 4.000 kroner, men hvis du går efter det bedste og topkvalitet, kan prisen sagtens ramme 20.000 kr. Endda mere, for de allerdyreste.

Du bør finde en fornuftig balancegang mellem dit budget og dit behov. For hvis du ligefrem skal låne penge til at købe digital- eller videokamera, bør du nok holde lidt igen.

Ønsker du at vurdere forskellige modeller over for hinanden, kan vi henvise dig til testsiden Alatest.dk. Der finde du vurderinger af de mange modeller på markedet. Det kan muligvis hjælpe dig med at finde dit favoritkamera, hvis det ikke allerede er fundet.