Vil du gerne blive klar til sommeren, hyggelige fester og grillaftener? Det kræver en god grill og hvis du mangler, eller din nuværende er i stykker, er du nødt til at købe.

Du kan hurtigt låne penge til grill online, hvor du kan søge alt fra 2.000 til 20.000 kr., alt efter hvor meget den koster. Vi hjælper dig godt i gang med ansøgningsprocessen.

Lån til din drømmegrill

Ansøg gratis og uforpligtende.

Lån til din drømmegrill online, uanset om det er en gasgrill eller Weber. Der er mange producenter og mærker på markedet, men Weber grill er helt sikkert blandt de mest populære.

Lån penge til gasgrill eller WebergrillVi har fokus på dine lånemuligheder på nettet, da det er den klart nemmeste og hurtigste vej til penge på kontoen. Vælger du at forhøre dig i banken er chancerne dårligere og behandlingstiden ofte rigtig lang. Det gider de færreste, når man blot mangler et mindre lånebeløb og gerne vil i gang med at grille.

Online kan du ansøge og have pengene inden for få dage. Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos alle.

Gasgrill vs. kulgrill

Der findes overordnet set to grilltyper på markedet, dem der fungerer via gas og vis kul. Hvad du vælger er helt op til dig selv, men du bør kende til forskellene imellem dem. De rummer nemlig hver deres fordele og ulemper.

Dit valg bør derfor afspejle dine behov og planer for grillen. De fleste har en opfattelse af at kulgrillen giver det mest velsmagende kød, mens gasgrillen er det sundeste valg. Det er den evige diskussion, med mange meninger.

Laanomaten.dk har derfor set nærmere på to af de mest udbredte og fundamentale spørgsmål, når der skal vælges. For prisen og hvad der er hurtigt, er to af de helt centrale beslutningsparametre. Hvis du er lidt i tvivl, kan du med fordel læse videre herunder.

Hvad er billigst?

Nu til de håndgribelige facts, for deres købspriser er ikke langt fra hinanden, omend gasgrillen generelt er lidt dyrere. Men i længden kan den ende med at være billigere, da du ikke har samme udgifter til kul, gang på gang.

Hvad er hurtigst?

Er du træt af at vente på kullene, så er det glædeligt for dig at gassen gør processen langt hurtigere. Det tager omkring 10 minutter, for de fleste modeller, mens kullene ofte skal bruge markant længere tid. Det er ikke unormalt ventetiden er på 20-25 min, alt efter vejret og hvordan der bliver tændt op.

Nemmest at rengøre vs. Nemmest at kontrollere temperaturen

Sidst et modforhold imellem de to typer. For mens kulgrillen er den nemmeste at rengøre, er gasgrillen nemmere at håndtere temperaturen på. Så hvis du går meget op i at stege ved specifikke temperaturer, har du mere kontrol ved denne type.

Der er mange for og imod begge typer, men nu har du fået et nærmere indblik i deres styrker og svagheder.