Overvejer du at låne penge til hestetrailer eller en ny hest. Det kan være en dyr hobby, eller dyrt at drive en virksomhed, der involverer heste. For hverken trailere eller de gode heste, er billige at købe.

Du har dog gode muligheder for at tage et lån til hest online, hvor flere selskaber er klar til at hjælpe dig. På Laanomaten.dk kan du altid få overblikket i vores oversigter, alt efter hvor mange penge du mangler.

Brug for et lån til ny hest?

Hvis du har brug for et lån til ny hest eller trailer, har du gode muligheder for at få det online. Det vil være straks sværere og mere tidskrævende, at få godkendt et forbrugslån i banken.

Online skal du blot opfylde en række simple krav og så får du tilsendt et lånetilbud retur. Meget er sket de seneste år, hvilket betyder at udbydere som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank er blevet et prisvenligt alternativt.

Lån penge til køb af hestDu kan enkelt låne penge til køb af hest, via oversigterne på siden. Her kan du finde informative låneoversigter, uanset om du fx. ønsker at låne 10.000 eller låne 40.000 kroner. Vær opmærksom på, at dine lånemuligheder vil være forskellige, alt efter dit ønskede pengebeløb.

Tidligere var der mange at vælge imellem fra 5.000 – 20.000 kroner, men efterhånden har de fleste långivere beløb, der starter fra det niveau. Se muligheder, renter, krav mv. i vores oversigter.

Vælg lånebeløb, for at se de relevante firmaer ud fra dit pengebehov. De omtalte krav er ofte følgende:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Du skal være mindst 18 el. 20 år (alt efter udbyderen)

Prisniveauet for heste

Det er svært at sætte et fast prisniveau for både heste og tilhørende trailere. For hvilken race er der tale om og skal hestetraileren være ny, eller må den gerne være brugt.

Ikke desto mindre prøver vi at gøre dig klogere på det generelle prisniveau for at købe hest, omend dit pengebehov kan vise sig at være anderledes. Ifølge sider som DBA.dk, vil de fleste heste koste dig mellem 9.000 og 40.000 kroner. Der findes få muligheder, der er enten billigere eller dyrere.

Prisniveauet for hestetrailere

Særligt når du har brug for at låne penge til ny hestetrailer, bør du have mest fokus på de brugte muligheder. De kan fungere ganske fint og så vil det tage toppen af prisen.

Igen har vi skelet til de generelle priser på markedet, der generelt ligger mellem 8.000 og 60.000 kroner. Der kan være mange penge at spare ved at købe en brugt, frem for en helt ny trailer, så det vil klart være vores anbefaling.

Uanset hvad du måtte behøve penge til, kan du altid søge om forbrugslån via vores hjemmeside. Det er nemt, gratis og uforpligtende.