Katte er et fantastisk selskab at have i hjemmet. De er sociale dyr, som er med til at skabe en masse hygge og varme. Men før man køber et kæledyr er det vigtigt at sikre sig, at man har råd til det. Omkostningerne er ikke kun i forbindelse med køb af katten i første omgang, men også når du skal købe mad, kattebakke, legetøj osv., samt hvis din kat pludselig skal til dyrlægen.

For nogle kan det være nødvendigt at optage lån, for at få råd til at holde kat, med alt hvad det indebærer.

Sammenlign lånemuligheder hos os

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du skal låne penge til en ny kat, så kan du sagtens bruge et helt almindeligt online forbrugslån. Her kan du nemlig næsten låne lige det beløb, du har behov for, og du vælger helt frit, hvad du vil bruge pengene på.

Beløbet varierer fra udbyder til udbyder, men som regel kan du låne helt ned til omkring 5000 kr, mens det højeste beløb er omkring 400.000 kr. Det betyder, at du nemt kan sammensætte et lån, som passer til dine behov og din økonomiske situation.

Lån til køb af katteNår du optager et online lån så er der ingen, der spørger ind til formålet. Det skal ikke angives på noget tidspunkt i ansøgningsprocessen, og der er ingen regler for, hvad pengene må bruges til. Derfor kan du frit anvende dem til en ny kattekilling, kattebakker eller andet tilbehør og udstyr til dit kæledyr.

Når du skal finde dit lån, så er det vigtigt, at du danner dig et overblik over markedet og sammenligner dine forskellige muligheder. Der findes nemlig rigtig mange udbydere på markedet, og der kan være stor forskel i rente, omkostninger og vilkår.

Her på siden hjælper vi dig med at finde de udbydere, som er relevante for dig. På den måde kan du indsende en gratis og uforpligtende ansøgning til dem, modtage dine tilbud og sammenligne dem, så du kan finde det bedste og billigste lån til katte.

Kæledyr gør noget ved mennesket

Et kæledyr er en ven for livet. De har deres helt egen personlighed og knytter sig hurtigt til sin ejer. Derfor kan de faktisk være med til at dele din glæde og dine opture i hverdagen, og de kan være en god støtte på de dårlige dage. Med et kæledyr er du sikker på at have en, der byder dig velkommen hjem, og du har en at tage dig af i hverdagen.

Gode tips hvis du aldrig har haft katte før

Har du aldrig haft en kat før, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Vil du fx have en ude- eller en indekat? Det afhænger af, om du ofte er hjemme eller ej, om du har en have, og hvilket område du bor i. Du skal selvfølgelig også tænke over racen, da de forskellige racer faktisk kan have forskellige træk og personligheder.

Husk også på, at der kommer en række udgifter i forbindelse med købet. Selvfølgelig skal du betale for selve katten, og har sælger ikke sørget for det, så skal den vaccineres hos en dyrlæge.

Mange vælger desuden at sterilisere deres kat, så de ikke pludselig står med en masse killinger, de skal tage sig af. Til sidst har din kat brug for at blive stimuleret, og her er det godt at aktivere dem med noget legetøj af forskellig art, så de for udviklet sig og samtidig brugt noget energi.