Vil du gerne låne penge til udskiftning af gasfyr? Du har flere forskellige muligheder, så mens online udbyderne vil være den mest ligetil løsning, vil banken ofte være den billigste.

Vi anbefaler du afsøger alle muligheder, for at finde frem til det billigste lån til udskiftning af gasfyret. Du kan ikke vide hvor du bliver godkendt på forhånd. Eller hvem der kan tilbyde de laveste renter og ÅOP niveauer.

Få finansieret nyt gasfyr til en fornuftig rente

Det kan især betale sig at tænke langsigtet, når du skal vælge, hvilket gasfyr du køber, for over tid er der mange penge at hente ved at vælge et mere energieffektivt gasfyr i stedet for et mindre. Det billigste gasfyr i anskaffelsespris nu og her  er nemlig ikke nødvendigvis det billigste, når varmeregningen efterfølgende skal betales.

Et gasfyr koster omkring 40.000 til 50.000 kroner at anskaffe sig, men når du har det, vil du som nævnt se besparelser andre steder, så det kan godt betale sig at investere. Det er de færreste som har så mange penge på kontoen, hvorfor de fleste vil få brug for et lån. Overvejer du at skaffe finansiering online, kan vi hjælpe dig med at sammenligne og ansøge. Se hvor du kan søge lån på 40000 kr. her.

Der er også flere gasselskaber som er villige til at låne dig penge til dit nye gasfyr. og det er typisk til en lav rente. Det er de fordi de gerne vil have dig som kunde. Det er helt sikkert værd at undersøge lånemuligheder både ved gasselskaberne, men glem ikke din egen bank.

Gasfyret som opvarmningsform

Den naturgas, vi har i Danmark, kommer fra Nordsøen, hvorfra den bliver sendt ud i gasnettet og finder vej til forbrugernes gasfyr. Når det skal generere varme, antændes gassen, og når gassen afbrændes bliver det varmt nok til at opvarme vand til brug i haner og bruser og til at opvarme vandet i husets radiatorer. Det er altså en effektiv løsning, der kun opvarmer efter behov.

Det er svært at sige, hvad et gasfyr helt præcist vil koste for dig, fordi det kommer an på, hvor meget varme du gerne vil have, hvor godt dit hus er isoleret, hvor hyppigt, du lufter ud etc., men for de fleste husstande, vil det medføre en fortjeneste i form af besparelser, når du skal betale for den varme, du har brugt.

5 fordele ved gasfyr

  • Prisen: For et typisk parcelhus, hvor der bor en familie, på 150 kvadratmeter og med et forbrug på 1.700 kubikmeter, vil den årlige udgift ende på lige knap 15.500 kroner i gennemsnit.
  • Besparelser over tid: Med et gasfyr kan du spare penge på varmeregningen. Det kan du, fordi naturgas er en billig vedvarende energiressource, som er meget effektiv til at give varme.
  • En nem og miljøvenlig løsning: Det er mere miljøvenligt end et oliefyr, fordi naturgas er en vedvarende energikilde, der sviner langt mindre end olie, som også kræver en meget belastende udvindingsmetode. Gasfyret er typisk også mere miljøvenligt end elvarme, men her er det lidt sværere at sammenligne med, fordi det afhænger af, hvor meget vind- og solenergi bidrager til din elektricitet. Som udgangspunkt er det dog den mest klimavenlige variant.
  • Tilskud: Du kan typisk få op til 5.000 kroner i tilskud til dit nye gasfyr, så kontakt dit lokale gasselskab for at finde ud af, hvad du helt præcist kan få i tilskud, der hvor du bor.
  • Stilhed: Det er en støjsvag løsning til din opvarmning af hjemmet og giver et godt indeklima.