Drømmer du om at studere i udlandet? Det gør mange studerende og det vil helt sikkert blive en oplevelse for livet. Problemet er bare at et udlandsophold koster mange penge og hvis man ikke har gavmilde forældre eller en stor opsparing, kan det blive nødvendigt med et lån.

Du kan optage lån til studie i udlandet via nettet, hvor mange udbydere sidder klar til at hjælpe dig. Lån til udlandsophold kan laves på få dage og du kan nemt indhente lånetilbud her på hjemmesiden.

Lån til udlandsophold online

Udlandsopholdet bliver en dyr fornøjelse, nærmest uanset hvor længe du er væk eller hvor du tager hen. Særligt fordi du skal forsøge dig selv i mange måneder, uden du har et fast arbejde til finansiere dine udgifter.

Du kan søge om lån til udlandsophold online, hvor de ikke ser på hvad pengene skal bruges til. Virksomhederne går derimod mere op i, at du opfylder deres krav til alder, statsborgerskab og ingen RKI. Gør du det, har du gode chancer for at blive godkendt.

Søg om lån

Du kan opleve at visse udbydere har et indkomstkrav på enten 150.000 eller 240.000 kroner om året. Eller et krav til at du har fast arbejde, men det er de færreste. Så selv for unge studerende, bør der være gode muligheder for at låne penge til studie i udlandet – selv når banken har afvist dig.

Du kan nemt komme i gang med at ansøge uforpligtende via vores hjemmeside.

Udlandsstudielån via Staten

Du kan få et økonomisk bidrag til dit studierelaterede udlandsophold op til 103.284 kr. af Staten, ifølge SU.dk. Dette i tilfælde af, at dit udlandsstipendium er mindre end din egenbetaling.

hvis du er i tvivl om det kan lade sig gøre for dig, bør du fremlægge din sag og situation for Statens Uddannelsesstøtte. Så bør de kunne vejlede dig og klarlægge dine muligheder som studerende.

Bemærk at disse penge naturligvis skal betales tilbage, som hvis du laver forbrugslån, men det sker typisk til lavere renter end hvad du kan finde online. Det er bare ikke altid at denne mulighed foreligger.

Studielån til udlandsophold er nyt

Udlandsstudielån er en relativ ny mulighed, der blev lanceret d. 1. november. Det klare formål var at hjælpe unge danskere med at finansiere deres ophold i udlandet, så det kunne lade sig gøre, på trods af økonomiske vanskeligheder.

Vi ser rigtig positivt på muligheden, da det altid er positivt at have flere kort på hånden. Om du vælger at søge lån til studie i udlandet online eller via Staten, står dig frit for. Men du kan gratis og uforpligtende indhente tilbud online, som du så kan sammenligne med de renter du får hos SU.dk.

Du kan læse mere om den nye mulighed på UFM.dk.