Hvem tilbyder de mest populære lån online i Danmark? Lånomaten har derfor vurderet markedet og fundet 3 gode kandidater frem, alt efter din situation og behov som kunde.

Se hvem du bør overveje og hvad de kan tilbyde dig lige her.

3 populære online lån i danmark

Det er vigtigt at understrege, at den bedste løsning for dig, vil afhænge meget af dit udgangspunkt. Hvor gammel er du? Har du fast arbejde og en fast indkomst? Har du brug for mange eller lidt penge? Alle aspekter der kan have noget at sige.

Når dette er sagt, vil følgende 3 udbydere kunne tilbyde dig populære lån og dertil kommer, at de er etablerede på det danske marked. Vi kan derfor trygt anbefale dig følgende 3 online lån.

Søg gratis og uforpligtende

I vores oversigt finder du alle de relevante facts om renter, svartider og hvad der ellers kan have betydning for din beslutningsproces. For husk på, at hvad der er mest populært eller bedst, vil være forskellig fra person til person.

Lendo – kom ud til flere banker med én ansøgning

Lendo er en finansiel tjeneste, hvor du kommer ud til flere banker med én ansøgning. Det giver dig en hurtigere og mere fleksibel ansøgningsproces, ligesom det giver dig et stærkt udgangspunkt som forbruger.

Det vil nemlig give dig bedre forudsætninger for dels at blive godkendt og dels at opnå en fornuftig rente. Alle over 18 år kan benytte Lendo, hvor du kan søge om alt fra 10.000 – 500.000 kr.

Nova Finans  – helt ned til 18 år

Nova Finans er nye på markedet og tilbyder ansøgninger fra unge der blot skal være 18 år. Det er en af årsagerne til at vi har fundet plads til dem her. Det står i skarp kontrast til andre steder, hvor du fx. skal tjene 240.000 eller 250.000 om året. Deres meget fair krav gør at de appellerer til mange danskere. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Basisbank A/S.

Bank Norwegian – største lånebeløb online

Bank Norwegian er den stærkeste udbyder, målt på beløbsintervallet. Du kan søge mellem 5.000 – 400.000 kr. hvilket gør at alle kan låne penge nok, uanset behov eller formål. Når de tilmed har yderst fornuftige renteniveauer, er det ikke unaturligt at de tilbyder ét af de mest populære lån på markedet. Der er ingen tvivl om de har fået en god start i Danmark, siden starten i 2016.

Mest populære lån, er en individuel sag

Til sidst er det vigtigt at understrege, at det mest populære lån er en individuel sag, der vil variere fra forbruger til forbruger. For mange er en lav rente det altafgørende, for andre er kundeservice og vilkår centrale aspekter.

Ydermere kan de mest populære online banker både opgøres efter Trustpilot score (reviews) eller antal kunder.

Det vigtige for dig er at få et grundigt overblik over markedet og de forskellige internetbanker, inden du vælger den rette løsning for dig. Men går du efter udbyderen med den laveste ÅOP-sats, er du kommet langt, for så har du valgt det billigste tilbud, af dem du har fået tilsendt.