Mest populære lån

Populære online lån i Danmark

Hvem tilbyder de mest populære lån online i Danmark? Et spørgsmål de fleste forbrugere gerne vil have svaret på, specielt hvis man har brug for lidt ekstra penge på kontoen.

Lånomaten har derfor vurderet markedet og fundet 3 gode kandidater frem, alt efter din situation og behov som kunde.

Se hvem du bør overveje og hvad de kan tilbyde dig lige her.

3 populære online lån i danmark

Det er vigtigt at understrege, at den bedste løsning for dig, vil afhænge meget af dit udgangspunkt. Hvor gammel er du? Har du fast arbejde og en fast indkomst? Har du brug for mange eller lidt penge? Alle aspekter der kan have noget at sige.

Når dette er sagt, vil følgende 3 udbydere kunne tilbyde dig populære lån og dertil kommer, at de er etablerede på det danske marked. Vi kan derfor trygt anbefale dig følgende 3 populære online lån. Du finder mere info om hver enkel nedenfor.

Ferratum – rentefrit i 30 dage

Ferratum er for dig der ønsker en rentefri kredit i op til 30 dage. De fleste kender til udbydere som Vivus og Lendon. Hos Ferratum kan du søge lån på mellem 1.500 – 15.000 kr., men de tilbyder ligeledes muligheden for en rentefri kredit, til nye kunder. Det vil derfor være den helt rigtige løsning, hvis du kortvarigt har brug for lidt ekstra penge på lommen.

Det kan være du afventer den næste månedsløn og lige har fået en stor ekstra regning. Der kan være mange scenarier, hvor pengene er knappe. Som en midlertidig løsning, kan denne form for lån være en brugbar løsning.

Nova Finans  – helt ned til 18 år

Nova Finans er nye på markedet og tilbyder ansøgninger fra unge der blot skal være 18 år. Det er en af årsagerne til at vi har fundet plads til dem her. Det står i skarp kontrast til andre steder, hvor du fx. skal tjene 240.000 eller 250.000 om året. Deres meget fair krav gør at de appellerer til mange danskere. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Basisbank A/S.

Bank Norwegian – største lånebeløb online

Bank Norwegian er den stærkeste udbyder, målt på beløbsintervallet. Du kan søge mellem 5.000 – 400.000 kr. hvilket gør at alle kan låne penge nok, uanset behov eller formål. Når de tilmed har yderst fornuftige renteniveauer, er det ikke unaturligt at de tilbyder ét af de mest populære lån på markedet. Der er ingen tvivl om de har fået en god start i Danmark, siden starten i 2016.

Vælg dit ønskede lånebeløb på denne side, for at se dine muligheder.

Søg gratis og uforpligtende

Efter vi har omtalt de 3 populære lån i Danmark, skal du naturligvis ikke snydes for at kunne se mere om dem. I vores oversigt finder du alle de relevante facts om renter, svartider og hvad der ellers kan have betydning for din beslutningsproces. For husk på, at hvad der er mest populært eller bedst, vil være forskellig fra person til person.