Har du forbrugslån hos flere forskellige udbydere, kender du sikkert til at forskellige ydelser og betalingsfrister kan virke uoverskuelige. Du synes muligvis også at renten er alt for høj.

Omlægning af forbrugslån, eller samlelån, er svaret på problemet. Her får du samlet gælden hos én af de seriøse online banker, til en lavere rente, med større overblik og besparelser som gevinst.

Saml forbrugslån og få styr på din gæld

Du har mulighed for at søge samlelån online, præcis som når du ansøger om forbrugslån. Det er helt ligetil og udbyderne hjælper med at afvikle din eksisterende gæld.

Ansøg gratis og uforpligtende og se hvad de kan tilbyde dig.

Ansøgningsprocessen er på mange måder enkelt og ligetil, mens banken vil hjælpe dig med alt det praktiske. Der er mange grunde til at overveje omlægning af forbrugslån, hvor særligt disse fordele er værd at nævne:

  • Lavere rente og derved færre omkostninger
  • Du får større økonomisk overblik
  • Betal ét sted og stå langt stærkere

Fordele ved at omlægge forbrugslån

Der er mange fordele ved at omlægge forbrugslån og vi er slet ikke i tvivl om, at der er noget mange personer kan have glæde af. Se bare på antallet af online lån der er blevet optaget over den seneste årrække.

Mange af disse er enten lavet hos forskellige långivere og/eller til en alt for høj rente. For mens renteniveauet aktuelt er på et fornuftigt niveau, var det væsentlig højere for bare 5 år siden. Det betyder at mange danskere har forbrugslån til en for høj rente, sammenlignet med hvad du ellers kunne få.

Det svarer lidt til at lave et årligt tjek af ens bredbånd eller mobilabonnement. Noget de fleste kender til. Her finder du af og til frem til, at der findes abonnementer der er billigere, men hvor du får samme hastighed eller GB data. Det samme er tilfældet ved samlelån.

Du finder frem til at en online bank kan tilbyde dig et samlet forbrugslån, til en betydelig lavere rente, hvorved dine samlede omkostninger bliver tilsvarende lavere. I sidste ende kan det gøre du sparer mange penge, blot ved at gennemføre denne omlægning, som udbyderne i øvrigt hjælper dig igennem.

Fra omlægning af boliglån til forbrugslån

Vi er overbeviste om at den næste bølge på lånemarkedet går fra at være omlægning af boliglån til forbrugslån. De fleste danskere har været igennem en låneomlægning, men det er typisk hvor en eksisterende realkredit -og boliglån bliver omlagt til en anden rente eller type. Generelt med formålet om at opnå en lavere rente og spare penge.

På mange måder vil det at samle flere forbrugslån have det samme formål, med den primære forskel, at du har gæld flere forskellige steder. Så det vil både være en omlægning, samtidig med du får samlet gælden ét sted.

I en årrække har mange danskere optaget lån online, så vi er helt sikre på at flere og flere danskere vil få øjnene op for de store fordele ved at omlægge til en lavere rente. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om refinansiering af forbrugslån, så hvorfor ikke undersøge dine muligheder.