Ingen penge resten af måneden?

Ingen penge

Er du træt af havregryn til morgenmad og pasta med ketchup til aften? De fleste kender at være presset økonomisk. Måske har sommeren være lidt hård ved pengepungen, fordi der blev hældt lidt for mange øl ned på en strandbar i Spanien.

Men du behøver ikke leve så ringe, selvom du er tæt på minus med halvdelen af måneden tilbage. Du kan nemlig tage et kortvarigt supplerende lån.

Overvej et kort gratis lån

Et lån behøver ikke at forfølge dig i flere år, efter du havde brug for pengene. Hos flere lånefirmaer kan du nemlig få gratis lån som ny kunde. Det vil sige, at du slet ikke skal betale renter eller gebyrer for oprettelse.

Det kan lyde lidt for godt til at være sandt, men ikke desto mindre bliver det tilbudt af en række firmaer online. Et af disse firmaer er Vivus. Hos dem kan du søge op til 6.000 kroner kvit og frit. Der stilles dog en række krav, som du skal leve op til. Du skal være fyldt 20 år, du må ikke være medlem af RKI og så er løbetiden “kun” på 30 dage.

Det vil sige at du kan have pengene i 1 måned, hvorefter de skal være tilbagebetalt. Det kan være du får løn sidst på måneden, der giver økonomisk overskud igen. Se hvor du kan låne penge i 1 måned her.

Der findes også andre steder, hvor du kan låne efter nogenlunde samme princip. Lendon tilbyder også disse gratis velkomsttilbud. De minder meget om hinanden, da det altid er omkring 4.000 – 6.000 kroner du kan låne gratis som ny kunde, og som skal betales tilbage inden for de næste 30 dage.

Kan du låne lidt hos familien?

Hvis 4000-6000 kroner ikke helt er nok til at få dig ovenpå igen, kan du også prøve et alternativ til både banken og lånefirmaerne. Du kan prøve at høre din familie ad, om nogen har kapital nok til at hjælpe dig med at komme oven på.

Rigtig mange mennesker har en rig onkel, et par forældre, der har penge nok til at undvære et par tusinde, eller en søster der altid vil hjælpe. Det er dog meget vigtigt, at du er sikker på, at den du spørger rent faktisk har råd til at hjælpe dig. For ellers kommer de i lidt af et dilemma, fordi de højst sandsynligt ikke har lyst til at sige nej til dig.

Det kan også være en rigtig god idé at skrive nogle aftaler ned, hvis du låner af et familiemedlem. På den måde er alle parter med på, hvordan det hele kommer til at foregå, og det er nemmere at undgå misforståelser undervejs.

Få et indblik i hvordan der laves et rentefrit familielån på Familieadvokaten.dk. Der skal nemlig laves et gældsbrev mv. for at det gøres korrekt.