Lån penge i 2 måneder

Hvis du har brug for et lån til at komme igennem den travle og meget dyre juletid, er det oplagt at gå efter et, som du ikke behøver at betale af på i flere år. Derfor skal du lede efter et lån, som du kan få lov til at betale af over et par måneder, så renterne ikke bliver særligt høje, og du ikke behøver at bekymre dig om at have råd til julegaverne.

Her kan du låne i 30-60 dage

Du kan se i oversigterne på hjemmesiden, hvor du kan låne penge i op til 2 måneder. Det meste normale er dog lån på 30 dage og det er grænsen for de fleste udbydere. Det er faktisk kun Ferratum, hvor du har mulighed for at låne op til 45 dage. En løbetid på præcis 2 måneder/60 dage er altså ikke muligt at lave online som udgangspunkt.

Du bør derfor overveje, om du ikke kan nøjes med pengene i 30 dage, eller alternativt kan Ferratum være en løsning for dig i 45 dage. Hvad du vælger er op til dig, men du kan altid få overblikket hos os. Den klare fordel ved kun at låne pengene i 30 dage er, at du kan få glæde af de gratis tilbud på markedet, helt uden renter og gebyrer.

Det kan være rigtig surt at skulle betale penge af fra et gammelt lån hver måned i lang tid, og her er en kortvarig løsning rigtig effektivt. Du får pengene til det du skal bruge, og derefter kan du få det afviklet hurtigt.

Du skal selvfølgelig være ret sikker på, at du kan betale lånet tilbage inden for den relativt korte tid som 1-2 måneder er. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan din økonomi vil udvikle sig i fremtiden, er det ikke en god idé at få lavet et budget – og ikke mindst en plan for tilbagebetalingen. Selv de gratis lån kan hurtigt blive dyre, hvis du ikke overholderne betalingsfristerne.

Få altid overblikket hos os

En af de vigtigste ting, er at du gider at bruge tid på at danne dig et overblik. Vi har gjort det noget nemmere for dig med en oversigt over de udbydere, der tilbyder dig at låne penge i 30 – 60 dage, men størstedelen af opgaven ligger stadigvæk hos dig.

Du er nødt til at kigge oversigten grundigt igennem og danne dig et overblik over de forskellige lånefirmaer på markedet ved at klikke ind på de forskellige hjemmesider. Det vil give dig et rigtig godt overblik, men derefter skal du til at gå i dybden og sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det bedste tilbud.

Husk dog på, at udbyderne vurderer de forskellige ansøgere ud fra deres privatøkonomi. Så renter og månedlige ydelser vil med al sandsynlighed ændre sig, når du sender ansøgninger ud. De renter der fremgår af oversigterne er kun vejledende og du får ikke nødvendigvis tilbudt det samme. Så ansøg altid flere steder, for at finde den bedste finansieringsløsning.