Lån penge i 2 måneder

Hvis du har brug for et lån til at komme igennem måneden eller betale dyre regninger? Online har du mulighed for at optage lån med korte løbetider.

Det har tidligere været muligt at optage lån i 2 måneder, men efter den nye lovgivning for forbrugerkreditter pr. 1. juli 2020, vil du primært have mulighed for at vælge en løbetid på mindst 6 måneder.

Lån med korte løbetider

Vi har lavet en oversigt med låneudbydere, der tilbyder korte løbetider. Her kan du søge gratis og uforpligtende:

Om lån i 2 måneder

Der er ingen tvivl om at 2 måneder er en løbetid, der ligger i grænselandet, hvor der skelnes mellem kvik -og forbrugslån. Tidligere har de fleste kvikfirmaer tilbudt en løbetid på 30 – 45 dage. De fleste forbrugslånsfirmaer har en løbetid der starter fra 12-24 måneder. Det er derfor en løbetid, hvor mulighederne er lidt mere begrænsede. Det meste normale har været lån på 30 dage og grænsen for de fleste kvikudbydere.

Efter den nye lovgivning har mange kviklånsfirmaer dog rettet ind, for at følge retningslinjerne. Det har medført højere løbetider, fra 30 dage til 3-6 måneder. Ligesom at pengebeløbene er hævet væsentligt.

Med andre ord, har de tilpasset forretningsmodellen så de i højere grad udbyder en hybrid mellem et kvik- og forbrugslån.

Når du søger penge, skal du altid gøre det med omtanke og sikre, at du kan betale den månedlige ydelse. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan din økonomi vil udvikle sig i fremtiden, er det ikke en god idé at få lavet et budget – og ikke mindst en plan for tilbagebetalingen.

Få altid overblikket hos os

En af de vigtigste ting, er at du gider at bruge tid på at danne dig et overblik. Vi har gjort det noget nemmere for dig med en oversigt over de udbydere, der tilbyder dig at låne penge i op til 6 måneder, men størstedelen af opgaven ligger stadigvæk hos dig.

Du er nødt til at kigge oversigten grundigt igennem og danne dig et overblik over de forskellige lånefirmaer på markedet ved at klikke ind på de forskellige hjemmesider. Det vil give dig et rigtig godt overblik, men derefter skal du til at gå i dybden og sammenligne de forskellige muligheder, så du kan finde det bedste tilbud.

Husk dog på, at udbyderne vurderer de forskellige ansøgere ud fra deres privatøkonomi. Så renter og månedlige ydelser vil med al sandsynlighed ændre sig, når du sender ansøgninger ud. De renter der fremgår af oversigten er kun vejledende og du får ikke nødvendigvis tilbudt det samme. Så ansøg altid flere steder, for at finde den bedste finansieringsløsning.