Lån penge i 2 måneder

Hvis du har brug for et lån til at komme igennem den travle og meget dyre juletid, er det oplagt at gå efter et, som du ikke behøver at betale af på i flere år. Derfor skal du lede efter et lån, som du kan få lov til at betale af over et par måneder, så renterne ikke bliver særligt høje, og du ikke behøver at bekymre dig om at have råd til julegaverne.

Her kan du låne i 30-60 dage

Vi har lavet en oversigt med låneudbydere, der tilbyder den ønskede løbetid. Her kan du søge gratis og uforpligtende:

Om at låne i 2 måneder

Der er ingen tvivl om at 2 måneder er en løbetid, der ligger i grænselandet, hvor der skelnes mellem kvik -og forbrugslån. De fleste kvikfirmaer tilbyder en løbetid på 30 dage, op til 45 dage. De fleste forbrugslånsfirmaer har en løbetid der starter fra 12 måneder. Det er derfor en løbetid, hvor mulighederne er lidt mere begrænsede.

Det meste normale er lån på 30 dage og det er grænsen for de fleste udbydere. Der kan dog være muligheder alt efter om du har været kunde før, eller om du kan acceptere at have pengene i 45 dage eller 3 måneder i stedet.

Hvad du vælger er op til dig, men du kan altid få overblikket hos os. Den klare fordel ved kun at låne pengene i 30 dage er, at du kan få glæde af de rentefrie tilbud på markedet, som Lendon aktuelt tilbyder.

Det kan være rigtig surt at skulle betale penge af fra et gammelt lån hver måned i lang tid, og her er en kortvarig løsning rigtig effektivt. Du får pengene til det du skal bruge, og derefter kan du få det afviklet hurtigt.

Du skal selvfølgelig være ret sikker på, at du kan betale pengene tilbage inden for den relativt korte tid som 1-2 måneder er. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan din økonomi vil udvikle sig i fremtiden, er det ikke en god idé at få lavet et budget – og ikke mindst en plan for tilbagebetalingen.

Få altid overblikket hos os

En af de vigtigste ting, er at du gider at bruge tid på at danne dig et overblik. Vi har gjort det noget nemmere for dig med en oversigt over de udbydere, der tilbyder dig at låne penge i 30 – 60 dage, men størstedelen af opgaven ligger stadigvæk hos dig.

Du er nødt til at kigge oversigten grundigt igennem og danne dig et overblik over de forskellige lånefirmaer på markedet ved at klikke ind på de forskellige hjemmesider. Det vil give dig et rigtig godt overblik, men derefter skal du til at gå i dybden og sammenligne de forskellige muligheder, så du kan finde det bedste tilbud.

Husk dog på, at udbyderne vurderer de forskellige ansøgere ud fra deres privatøkonomi. Så renter og månedlige ydelser vil med al sandsynlighed ændre sig, når du sender ansøgninger ud. De renter der fremgår af oversigten er kun vejledende og du får ikke nødvendigvis tilbudt det samme. Så ansøg altid flere steder, for at finde den bedste finansieringsløsning.