Fiskeri er en sjov, men til tider dyr hobby. Specielt hvis der skal købes nyt fiskegrej og udstyr. Det kan være du skal have udskiftet dit fastspolehjul, fiskestangen eller have elektronisk udstyr til båden.

Alle ting der kan koste mellem 3.000 og 30.000 kroner, hvis du går efter det bedste på markedet. Har du brug for at låne penge til fiskegrej og din fiskeri hobby? Så kan du låne penge til udstyret online.

Laanomaten.dk giver dig altid overblikket og hjælper dig godt i gang med ansøgningen. Mere om mulighederne her.

Lån til udstyret online

Når du er havnet på denne side, antager vi at du har fundet præcis det fiskeri udstyr du søger, men blot mangler pengene til det. Du bør derfor også vide præcis hvad dit pengebehov er på. Det er nemlig centralt, da du aldrig bør søge flere penge end du behøver.

Vi har lavet flere oversigter på hjemmesiden, hvor du kan tjekke dine muligheder alt efter dit ønskede lånebeløb. Find dit lånebeløb i menuen, for at sammenligne udbydere og komme i gang. Det er langt nemmere at blive godkendt hos disse, i forhold til banken.

Top 3 muligheder

Alternativt kan du vælge at tjekke vores top 3 muligheder, for dig der søger lån til fiskegrej, fiskestænger, fastspolehjul eller andet. Vi har fremhævet 3 forskellige udbydere, der er værd at overveje.

 

Ingen årsag eller spørgsmål

De fleste danskere der har prøvet at låne penge i banken, ved at det kan være svært at overbevise bankrådgiveren. Specielt hvis du har fiskeri som hobby, men du lige mangler 5.000 eller 10.000 kr. på kontoen. De kan sandsynligvis ikke forstå, hvorfor du ikke bare kan spare op i 2-4 måneder.

Online er der heldigvis hverken spørgsmål eller behov for at give en årsag. Du kan bruge pengene præcis som du foretrækker. Det gør derfor ingen forskel om du vil låne penge til fiskegrej, ny fiskestang, elektronisk udstyr eller sågar en ny hest.

Se også: Lån penge til hest

Fiskeri har altid været populært

Danmark er et land med mange kyster og store mængder vand, hvilket har medført en sund kultur inden for fiskeri og vandlige aktiviteter i øvrigt. Fiskeri er rigtig udbredt i Danmark med 875.830 tons landinger i 2015, ifølge Fiskeriforening.dk.

Her udgør industrilandinger størstedelen, mens de øvrige topscorer fisk er sild, makrel, torsk og blåmuslinger. Det er ikke tilfældigt at de første tre fisk er hyppige gæster, ved de danske middagsborde.