Har du brug for et mindre lån til ny kaffemaskine? Alt efter modellen, kan det hurtigt koste op imod 30.000 kroner. Så meget koster de dyreste modeller på markedet, men så kan de til gengæld det hele.

Hvor mange penge du ønsker at bruge er helt op til dig selv, men mangler du pengene, kan du altid søge online. Lån penge til ny kaffemaskine online via Lånomaten. Vi hjælper dig i gang og viser dig de bedste låneudbydere.

Søg lån til kaffemaskine

Du kan nemt søge lån til kaffemaskine på nettet, hvor du blot skal vælge lånebeløb og løbetid, hvorefter dine personlige oplysninger skal udfyldes. Efterfølgende kan du forvente svar samme dag hos de fleste selskaber. Nemmere bliver det ikke.

Det gør ingen forskel om du søger lån til kaffemaskine, hårde hvidevarer eller andre ting til hjemmet. Formålet er underordnet, det er din indkomst og indsendte oplysninger, der påvirker kreditvurderingen.

Jo bedre din privatøkonomi er, desto lavere rente kan du forvente.

Lån penge til ny kaffemaskineStart med at ansøge gratis og uforpligtende, for at se hvad udbyderne kan tilbyde dig af renter og vilkår. Herefter kan du altid vurdere tilbuddene og tage en beslutning derfra.

Se også: Lån penge til hvidevarer

De 3 populære; Nespresso, Moccamaster, Delonghi

Der er flere gode mærker inden for kaffe- og nespressomaskiner, men det er specielt 3 brands der springer i øjnene. Der er tale om Nespress, Moccamaster og Delonghi. Alle tre er populære og gode, på hver deres måde.

Nespresso findes i 25 forskellige varianter og brygges via et særligt kaffesystem fra Nestlé. Der findes kaffekapsler i mange smagsvarianter, hvilket gør at du kan lave noget til enhver.  Firmaet bag hedder Nestlé Nespresso S.A. med base i Schweiz. Det er et registreret varemærke og mange tror derfor fejlagtigt at nespressomaskiner er en fælles betegnelse. Det er det ikke. Det er et navn til maskiner, der er specifikt lavet til deres egne kapsler.

Moccamaster er et andet mærke, der har eksisteret siden 1968 og med tyske rødder. Man kan generelt betegne Moccamaster kaffemaskiner som mere simple og de kan købes til lavere priser. Så hvis budgettet er begrænset, er det bestemt et prisvenligt valg.

Sidst er der Delonghi, der har eksisteret siden 1902 og med hovedsæde i Treviso, Italien. De producerer alt fra espressomaskiner, til køkkenmaskiner som fx. Kenwood. De er altså eksperter i husholdningsmaskiner, med fokus på den gode kvalitet, kombineret med det kendetegnede design.

Vi danskere elsker kaffe

Der findes mange undersøgelser, tal og statistikker, der alle indikerer det samme. Vi danskere elsker kaffe og hvis du drikker mange kopper om dagen, er der god grund til at investere i en god maskine. Den maskine der kan brygge kaffen som du elsker den.

Det svarer til at købe en god seng eller en behagelig sofa. Ting og steder vi benytter i stor stil, bør have en høj kvalitet, hvis du ønsker at forkæle dig selv. En rapport fra 2012 viser endda at Danmark er nr. 4 over de mest kaffedrikkende nationer. Kun overgået af vores skandinaviske naboer, med Finland som nummer 1.