Dit bryllup er uden tvivl en af de største aftener i dit liv. Her skal alt gerne lykkes, så du kan mindes en fantastisk aften. Selvom selskabet er det vigtigste, så spiller andre ting også en stor rolle.

Det gælder for brudekjolen, som skal få bruden til at føle sig som den smukkeste kvinde. Brudekjolen kan dog hurtigt skabe røde tal på kontoen i kombination med de andre udgifter til brylluppet. Vil du ikke gå på kompromis med kjolen alligevel, så kan du optage et online lån til køb af brudekjole.

Lån penge til brudekjolen

Det er vanskeligt at fastsætte en pris for en brudekjole, fordi der er så enormt stor variation på markedet. Nogle fås relativt billigt, mens modellerne fra de kendte producenter og designere kan løbe op i sekscifrede beløb.

Hvor meget, du ønsker at bruge på din kjole, er naturligvis op til dig, og mange ved det først, når de lige finder den helt rigtige kjole og bare på eje den. Har du fundet den perfekte brudekjole, men mangler der lige lidt luft i budgettet, så kan du faktisk optage et lån til drømmekjolen.

Med et online forbrugslån får du fx muligheden til at låne penge til lige nøjagtig det, du har behov for – og derved også en brudekjole. Du kan låne helt ned til 5.000 kr, og derfor behøver du ikke at optage et unødvendigt stort og dyrt lån.

Tjek hvor du kan låne 5000 eller mere via Laanomaten.dk og bliv klogere på dine muligheder.

Kjolen betyder alt for bruden

Man kan ikke komme udenom, at brudekjolen for langt de fleste brude er helt afgørende. Det er denne der afgør, om bruden føler sig smuk og godt tilpas, når hun går op mod alteret. Derfor gælder det om at finde en kjole, der passer både til ens krop og smag.

Og bruden har altid den afgørende stemme, da det er hende, der skal tilbringe aftenen i kjolen og se den på alle billederne efterfølgende. Derfor kan det være en god idé at låne lidt ekstra for at få råd til drømmekjolen frem for at gå på kompromis, selvom man selvfølgelig skal være fornuftig omkring sin økonomi.

Se også: Finansiering af bryllup

Gode tips til brylluppet

– Husk på jeres prioriteter

Gør det helt klart med jer selv, hvad I prioriterer. Er det at have alle venner, familie og bekendte med til festen? Er maden det vigtigste? Eller er lokalet og dekorationerne det helt afgørende for jer? Man har sjældent råd til det ultimative på alle områder.

Ved at blive enige om jeres prioriteter kan I nemmere fastlægge budgettet og beslutte, hvor pengene skal lægges. Og husk på, at et bryllup er kærlighedens fest, så forsøg at holde den gode stemningen og husk på formålet, når I bliver stressede midt i processen.