Hvad enten du fylder 20, 30, 40, 50 år eller et andet rundt tal, så skal fødselsdagen selvfølgelig fejres med et brag. Men det kan være dyrt at invitere familie og venner med til rund fødselsdag.

Med et online lån får du muligheden for at holde lige den fødselsdagsfest, du ønsker dig, hvis pengene på kontoen ikke er helt nok.

Mangler du penge for at fejre din fødselsdag?

Udgifterne til en fødselsdag kan nemt løbe op, når det skal gøres ordentligt. De samlede omkostninger afhænger selvfølgelig fuldstændig af, hvor mange der skal inviteres, hvor festen skal holdes, hvad menuen står på, hvor musikken skal komme fra osv.

Det er således umuligt at give et overslag på, hvor meget en rund fødselsdag kommer til at koste. Men uanset om du mangler 5.000 kr. eller 50.000 kr. til at holde din fødselsdag, så kan et forbrugslån hjælpe dig på vej.

Laanomaten.dk viser dig hvor du kan søge forbrugslån på 5000 kr. og opefter her.

Brug Laanomaten.dk til at få overblik over markedet og finde de udbydere, som er relevante for dig. Du skal se på, hvor du kan opfylde kriterierne, og hvem der kan tilbyde de beløb, du er interesseret i. Derudover bør du naturligvis også kigge på renter og gebyrer, selvom disse i høj grad afhænger af din kreditvurdering, og de specifikke omkostninger derfor først kan ses, når du har modtaget et uforpligtende tilbud.

Få råd til at holde en god fødselsdag

En god fødselsdag kan være mange ting. For de fleste er det vigtigste dog, at man er sammen med alle dem, man er tættest på. Så hvis du har et brændende ønske om at invitere alle venner og bekendte, så er det nok løsningen for dig.

Derudover er det en god idé ikke at sætte dig mere for, end du har overskud til. Hvis du planlægger en hel masse, som du egentlig ikke har overskud til, så ender festen med at blive mere en stressfaktor for dig, end en positiv ting. Vær derfor god til at tage imod en hjælpende hånd og inddrag kæresten, børnene eller en god ven i planlægningen af festen.

Husk musik er grundlaget for enhver god fest. Så sørg for et fedt liveband eller en skøn spilleliste og et sæt gode højttalere.

Sådan kan du spare i festbudgettet

Der er ingen grund til at låne flere penge, end du egentlig har behov for. Det er altid en god idé at forsøge at begrænse budgettet en smule, særligt hvis du skal låne penge til din runde fødselsdag. Det kan du gøre på flere måder.

Én måde er ved at lave maden selv frem for at bestille udefra. Her er ofte mange penge at spare, og det er som regel ladsiggørligt, hvis ikke selskabet er alt for stort.

En anden måde er ved at holde festen hjemme – fx i haven – frem for i lejede selskabslokaler. På samme måde kan det være en mulighed at låne eller leje nogle gode højttalere til at afspille musikken, frem for at bestille livemusik eller DJ udefra, som ofte kan være en stor udgift.

Har du mere brug for penge til at holde bryllup eller konfirmation? Det kan være dyrt at holde en bryllupsfest, hvilket kan presse de fleste økonomier. Se mere her, hvis du gerne vil låne til bryllup.