Opdatering: Moneza er ikke længere aktive på markedet. 

Gå til oversigt med lånebeløb her, for at se dine øvrige muligheder.

Moneza er en ny udbyder på det danske marked og vi har derfor set nærmere på dem og hvad de er for en størrelse. Læs med for at se vores Moneza anmeldelse og for at få et indblik i deres lån.

Du kan søge mellem 5.000 – 20.000 kr. og du skal være mellem 25-70 år, for at opfylde deres alderskrav. Se meget mere her.

Moneza lån kort fortalt

Moneza er et nyt lån i rækken, der tilbyder dig mindre pengebeløb op til 20.000 kr. Det er på et meget fleksibelt niveau, hvor der findes en bred vifte af muligheder.

Moneza lånet kan optages i op til 18 måneder, hvorfor det skal anses som en kortsigtet løsning, der kan løfte den økonomiske byrde i en kortere periode. Eller hvor du kan få finansieret det du drømmer om, men betale for det senere.

Her er en opsummering af de låneforhold og hvad du kan forvente hos Moneza:

  • Lånebeløb: 5.000 – 20.000 kr.
  • Mulig periode: 6 – 18 måneder
  • Alderskrav: 25 – 70 år
  • Fast bopæl i DK
  • Ingen RKI

Betal ud før tid, hvis du vil

En af de klare fordele ved Moneza lån er muligheden for at betale ud før tid, hvis du vil og har muligheden for det. Et område der er meget forskelligt fra udbyder til udbyder. Der er dog ingen tvivl om det vil være en stor fordel at du kan afvikle gælden før tid, da du derved kan spare dig elv en række omkostninger.

Udbetaling inden for 15 min

En af de sjove ting ved Moneza er at de promoverer sig som det langsomme lån. Noget der strider mod alle de øvrige udbydere, der kæmper for at være hurtigst. Det er ikke tilfældet her, i hvert fald ikke med behandlingen af din ansøgning.

Når det derimod kommer til selve udbetalingen, garanterer de det sker inden for 15 minutter. Om du vælger at se det som en styrke eller svaghed, må være op til den enkelte. Det er dog en god ting, hvis årsagen er de gerne vil gennemgå din ansøgning grundigt, inden de tager en beslutning.

Er du mere interesseret i det hurtige lån bør du overveje en udbyder som Turbolån. Dem har vi tidligere anmeldt på Laanomaten.dk. Se Turbolån anmeldelsen her.

Værd at vide om Moneza

Vi slutter af med en række facts, for dig der gerne vil vide det hele. Moneza er drevet af firmaet Netcredit ApS, som nogle måske vil kende til. Netcredit er en eksisterende låneudbyder, hvor du kan søge op til 4.000 kr. gratis som nye kunde.

  • Netcredit ApS
  • Sankt Peders Vej 6, 2900 Hellerup
  • Mail: info@moneza.dk
  • Mobil: 88 44 03 03
  • Åbningstider: 10.00 til 16.00 (mandag til fredag)