Søger du det nemmeste lån, er der ingen tvivl om du bør ansøge online. Det er helt klart her, at ansøgningsprocessen er hurtigst og ansøgerkravene færrest. Du vil derfor have gode muligheder for at optage de nemmeste lån på nettet.

Spørgsmålet er bare hvilket lån er nemmest at lave online? Det har Laanomaten.dk set nærmere på, ud fra forskellige faktorer.

 

Hvilken lån er nemmest at lave online?

Der er ingen tvivl om det er individuelt, hvor du hurtigst og nemmest kan optage et lån online. Det kommer dels an på hvor mange penge du søger og dels an på hvordan din privatøkonomi ser ud. To ting er dog sikkert:

  1. Jo færre penge du søger, desto nemmere er det at blive godkendt. Det vil eksempelvis være markant nemmere at blive godkendt til et kviklån på 4.000 kontra et forbrugslån på 50.000 kr.
  2. Jo bedre og sundere en privatøkonomi du har, desto større er dine chancer for at blive godkendt og for at opnå en attraktiv rente. Noget der i sidste ende bidrager til den nemme ansøgningsproces.

Man kan derfor ikke give et entydigt svar, men blot nævne hvad der har en indflydelse. Længere nede har vi dog alligevel givet dig to forskellige anbefalinger.

Husk i øvrigt, at de nemmeste løsninger ikke nødvendigvis er de bedste eller billigste. Du bør derfor tage den tid det tager og bruge energi på at finde frem til den billigste udbyder. Også selvom det tager lidt flere timer eller dage.

Afhænger meget af din privatøkonomi

Din økonomi har meget at sige, når du skal låne penge. Det er din privatøkonomi og faste indkomst, der skal være med til at betale de faste ydelser hver måned. Tjener du ikke nok penge, kommer du hurtigt i vanskeligheder.

Har du en velfungerende økonomi, bør det være nemt for dig at finde ét eller flere lånetilbud online, uanset om du så søger 4.000, 50.000 eller 100.000 kroner.

Vi anbefaler…

Nu til vores anbefalinger, hvor vi har udvalgt to stærke udbydere, alt efter om dit pengebehov er lille eller stort.

Ferratum –  ved mindre pengebehov

Ferratum tilbyder alle nye kunder en rentefri kredit op til 4.000 kr. og vil være en stærk kandidat, hvis du blot har lidt kortvarige likviditetsproblemer på kontoen. Du kan have pengene i 30 dage og som eksisterende kunde, går lånebeløbet op til 15.000 kr.

Bank Norwegian – ved større pengebehov

Bank Norwegian er en meget anerkendt låneudbyder på det danske marked. Ikke den ældste, men bestemt en af de mest populære. En af årsagerne er, at du kan søge op til 400.000 kr. hvilket gør, at de fleste kan låne det man behøver.

Så længe du er 23 år og har fast arbejde, bør det være forholdsvis ligetil at blive godkendt hos dem.

Online ansøgning – nemt og enkelt

Der er ingen tvivl om at online ansøgningen er nem og ligetil i sin enkelthed. Du skal blot indtaste en række informationer, sende dem afsted og afvente svar. Det hele kan ordnes på 5 minutter og hvis du har lønsedler & årsopgørelse klar, kan du hurtigt få sendt flere afsted på én gang.

Der er derfor ingen tvivl om det danske lånemarked er blevet den nemmeste vej til penge på kontoen, hvor du blot skal vente 1-3 hverdage. Efter renterne er kommet ned på et fornuftigt niveau, er det ligeledes blevet et stærkt alternativ til banken mv.

Vi håber du er blevet klogere på hvor du finder de nemmeste lån og hvorfor online markedet kan være en god mulighed. Samt hvilke udbydere du bør overveje at ansøge hos, alt efter din situation.