Hvis du ikke ønsker at låne af banken, eller du har fået afslag hver gang, bør du overveje dine alternativer. Her kan du vende dig til dine familie og venner, hvis du kender nogen, der har kapital til at finansiere et lån til dig.

Hvis dette ikke skulle være tilfældet kan du faktisk stadigvæk låne penge af privatpersoner. Der er kommet flere nye koncepter på markedet, hvor du reelt laver penge lån mellem private personer og investorer.

Penge lån af private – er det sikkert?

Det store spørgsmål for mange er, om det er sikkert og smart at lave penge lån mellem private. Når det kommer til økonomiske anliggender, er det en altid bedst at tænke rationelt og fornuftigt, så du ikke ender med at sidde i gæld til halsen uden nogen indkomst og med en husleje, der skal betales.

Det hele afhænger meget af, om du laver det via nye koncepter som Lendino (for virksomheder) og Udenombanken (ved boliglån), eller beder om penge af din fætter fra Odense. Vælger du at benytte online koncepter, hvor du låner af private/investorer, kan du være helt sikkert på det foregår sikkert og troværdigt.

Men det er sjældent en god idé at lave penge lån af familiemedlemmer eller venner, da det kan skabe en række uheldige problemstillinger og uenigheder. Hvad hvis du kommer bagud med afdragene, eller ikke kan overholde den aftalte betalingsfrist? Det kan give en rigtig ubehagelig situation.

Så hvis du søger et traditionelt privatlån, bør du fokusere på dine muligheder online. Der er mange gode udbydere, der kan hjælpe dig til fair renter. Du kan nemt og gratis ansøge via vores oversigter, hvis du ønsker at komme i gang og se dine lånemuligheder.

Penge lån til unge og ældre

Online kan du både finde penge lån til unge og ældre. Der er forskellige alderskrav hos de forskellige selskaber, men så længe du er mindst 20 år, har du rigeligt med valgmuligheder.

Selskaberne på nettet blander sig ikke i hvad pengene bruges på, eller om du er 23, 40 eller 60 år gammel, så længe du opfylder deres krav til ansøgere. Du har derfor gode muligheder for at skaffe finansiering til det du drømmer om, uanset om du ønsker at låne 7000 kr. eller 14000 kr..

Du nemt komme til at søge om penge lån til unge og ældre via oversigterne på vores hjemmeside. Her kan du ligeledes se hvilke alderskrav de forskellige selskaber har. Den svinger mellem 18 – 23 år som minimumsalder.

Et sundt alternativ til pengeinstitutterne

Der er ingen tvivl om at de nye koncepter, er et sundt alternativ til pengeinstitutterne og det samme er selskaberne online. Selvom det lyder som en aftale, der underskrives med et spyt i håndfladen og derefter et fast håndtryk, er det faktisk en meget sikker fremgangsmåde, hvor formidleren agerer et troværdigt mellemled.

Steder som Udenombanken hjælper nemlig både kommende forbrugere og långivere med kontakten, som ellers ville blive en hindring, når du ville søge penge hos ukendte privatpersoner. Udover at det fungerer, er sådan et firma din forsikring for at det hele går ordentligt til.

Hvis du er interesseret i penge som virksomhed eller til boligkøbet, kan du få hjælp på Lendino.dk og Udenombanken.dk. Hos sidstnævnte vil de forsøge at matche dig med en långiver, der ligger så tæt på dine ønsker som muligt, ud fra din udfyldte ansøgning. På denne måde fungerer private lån som et glimrende alternativ til pengeinstitutter og online firmaer.