Har du brug for penge til nye køkkenelementer, har du muligheden for at optage forbrugslån online. Det er blevet et godt alternativ til landets pengeinstitutter, hvis de har afvist din forespørgsel.

Du bestemmer nemlig selv om du vil låne penge til hårde hvidevarer, ny kaffemaskine, køleskab eller andet køkkenudstyr. Brug pengene som du vil. Ansøgningsprocessen er nem og hurtig.

Lån til nyt køleskab, komfur, ovn mv.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du skal søge penge til nyt køkkenudstyr, er det afgørende at du identificerer de billigste udbydere og den bedste løsning for dig. Det vil være forskelligt, men nogle låneselskaber har bare renteniveauer, der starter fra et lavere niveau.

Vi har lavet en skarp oversigt over forbrugslån til køkkenelementer. Vi anbefaler at du ansøger hos flere udbydere, hvis du opfylder deres krav, da det giver dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

Alle låneansøgninger er gratis at udfylde og du binder dig ikke til noget. Indhent mindst 2 lånetilbud og sammenlign dem med hinanden, inden du tager en endelig beslutning.

Forbrugslån til køleskab, komfur og opvaskemaskine

– Du bestemmer selv formålet

Køkkenelementer er et vidt begreb, der dækker over alt fra skabe, til køleskab, komfur, opvaskemaskine og hvad du ellers kan få brug for. Et køkken består af rigtig mange elementer og elektronikken udgør en fundamental del. Det er kort sagt umuligt at have et velfungerende køkken uden disse.

En af de store styrker ved online udbyderne, er din mulighed for at bestemme formålet selv. Det er din indkomst og privatøkonomi, der afgører dine muligheder, snarere end hvad pengene skal bruges på.

Du kan derfor sagtens vælge at søge forbrugslån til køleskab, vinkøleskab, ovn eller opvaskemaskine, afhængigt af dine behov. Få altid overblikket hos os, hvis du gerne vil finde den billigste løsning online.

Brug for penge til specifikke køkkenting? Så tjek vores sider om lån til en smart kaffemaskine eller nye hvidevarer.

Køb af brugt – en god idé?

En anden overvejelse kan være at købe brugt, da det vil begrænse dit pengebehov betydeligt. Der er stor forskel på at købe nyt og købe brugt. Det kan være muligt at spare alt fra 50-70 % af indkøbsprisen i visse tilfælde. Vi mener bare det er en løsning, der hurtigt kan ende galt.

Dels er du ikke omfattet af samme garanti og fortrydelsesret, som hvis du købte nyt. Dels vil mange af de brugte modeller være gamle og derved have et langt højere energiforbrug. Det kan blive dyrt på de månedlige regninger, så besparelsen bliver mindre end ved første øjekast.  Du kan sagtens overveje brugtkøb, men vi vil generelt anbefale dig at købe nyt.

Om brugtkøb helt kan overflødiggøre dit behov for et lån til køkkenudstyr er ligeledes tvivlsomt, men det kan i hvert fald begrænse din udgift. Ud fra et privatøkonomisk perspektiv, kan det virke som en god beslutning, men kun hvis det er en energi- og miljøvenlig model.

En model der rent faktisk fungerer i mange år fremover. For går maskinen i stykker efter 3 måneder, står du jo med håret i postkassen. Der er bestemt fordele og ulemper ved begge ting, så tænk dig godt om og vælg den løsning, du har det bedst med.