Det kan være dyrt at holde barnedåb for sit nyfødte barn. Det er en fest mange forældre går op i, men detaljer, god mad og pæne lokaler koster penge.

Du kan søge om finansiering af barnedåb hos udbyderne online. Her kan du søge præcis de penge du mangler på kontoen.

Lån penge til barnedåb med det samme og kom i gang hos os.

Finansiering af barnedåb

Når du søger finansiering af barnedåb på nettet, sker det som ved alle andre forbrugslån online. Der er jo reelt tale om penge du anvender til forbrug, selvom der ikke kan være tvivl om festens betydning – ikke mindst for Jer som forældre.

Online kan du søge alt fra 1.000 og op til 350.000 kroner hos flere udbydere, så der skal nok være rigeligt med valgmuligheder, afhængigt af dine behov.

Søg om lånNår artiklen ikke hæfter sig ved lånebehovet eller dit formål, er det fordi det ikke gør nogen forskel hos firmaerne på nettet. Det er din indkomst og privatøkonomi, der definerer dine muligheder. Du kan derfor sagtens søge, uanset om pengene skal bruges på en barnedåb, et bryllup eller en ny hest.

Kender du alle festens udgifter?

Du bør altid kende til alle festens udgifter, inden du begynder at søge penge til formålet. Der kan være mange udgifter forbundet med at holde feste og du bør få lavet en oversigt som det første.

En oversigt der giver overblikket, så du ikke glemmer store poster. Lokaler, mad & drikke, musik og betjening er typisk nogle af de største omkostninger. Du kan finde en god huskeliste her, som vil hjælpe dig med at huske det hele og bevare overblikket.

Vi oplever desværre, at det ikke er alle danskere som bekendte til ens præcise pengebehov, for at kunne finansiere festen. Det bør du gøre, så du ikke låner flere penge end du reelt mangler.

Gode tips når du skal holde barnedåb

Vi slutter af med vores bedste tips, for dig der skal holde barnedåb. Du bør særligt have fokus på følgende 3 ting, særligt med tanke på, at de muligvis kan være med til at sænke budgettet:

  1. Kan netværket hjælpe dig?

Det er ikke unormalt, at man kender en kok, musiker eller lignende i netværket, der har lyst til at hjælpe dig med festen. Ganske vist mod en symbolsk betaling for hjælpen. Det kan være med til at spare dig lidt penge.

  1. Få styr på kirken og invitationer hurtigt

Du bør få styr på kirken og udseendelse af invitationer, som noget af det første. Begge dele er vigtige og jo før gæsterne får besked, desto større chance er der for at de kan komme. Det samme med kirken, der ellers kan risikere at være optaget.

  1. Hvor kan der spares?

For dig der søger et lån til barnedåb, er der særlig god grund til at overveje, hvor der kan spares på festen. Kunne det være på maden/menuen, ved at finde billigere lokaler etc. At spare penge, behøver ikke at medføre en lavere kvalitet. Det kan bare kræve lidt ekstra opfindsomhed og research arbejde.