Ingen kan leve uden et toilet, så hvis dit er gået i stykker eller bare er alt for gammel, kan det blive nødvendigt med et nyt. Det behøver ikke være dyrt, men hvis kvaliteten skal være god, kan det sagtens ende med at koste 2.000 – 8.000 kr. Ikke penge alle har på kontoen.

Hvis du har brug for et lån til nyt toilet, så kan du hurtigt få dem ind på kontoen, ved at benytte online udbyderne. De færreste kan vente mange dage og uger på at få penge til at udskifte toilettet. Se mulighederne lige her.

Få penge til at udskifte toilettet

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du skal skaffe penge til at udskifte toilettet, antager vi det haster en smule. Det er umuligt at leve mange dage uden, så mens banken både er en langsommelig og svær låneproces, er online selskaberne anderledes hurtige. Du kan sagtens få en VVS’er til at løse opgaven for dig, men du skal efterfølgende være i stand til at betale regningen.

Nyt toiletDu skal ikke spekulere på at begrunde eller forklare hvad pengene skal bruges på. Det bliver du ikke spurgt til. Så i princippet kan de bruges på alt fra nyt badeværelse, nye hårde hvidevarer eller hvis hjemmet trænger til nyt gulvtæppe.

Hvad er prisen på et nyt toilet?

Som så mange andre ting, holder toiletter ikke evigt og før eller siden skal porcelænstronen udskiftes. Om det skyldes slid, genstridigt kalk og snavs, grimt design eller noget helt fjerde betyder ikke så meget. Det vigtigste er, at du finder et toilet i god kvalitet, og at du investerer lidt af din egen tid eller får en professionel til at installere det, så skyl og cisterne fungerer, som det skal.

Vi har fundet tre priser på toiletter, som du kan installere derhjemme:

Det prisvenlige: Hvis du ikke har brug for noget overdådigt toilet, men bare skal have et, der virker, kan du finde  løsninger til mellem 800 og 1000 kroner de fleste steder. Har du mod på at bruge lidt længere tid, kan du sikkert finde noget endnu billigere.

Det luksuriøse:  Skal det både kunne skylle ud selv, have varme i sædet og kunne indstilles helt til dine toiletpræferencer, bliver det i den dyre ende. VI har fundet toilettet, der vil gøre alle andre misundelige til 7995 kroner.

Det rengøringsvenlige: Hvis du er villig til at betale en lille smule mere end for en standard model, kan du få et toilet med kvaliteter, der gør det nemmere at vedligeholde. Her har vi fundet en god pris på 1699 kroner.

Har du en VVS’er til opgaven?

Du kan sagtens selv installere et toilet, så længe du følger nogle faste regler. I følgende video kan du se, hvordan du nemt selv kan sætte dit nye toilet til, så det virker. Vi har fundet en nem videoguide til dig, der gerne vil se, præcis hvordan forløbet ser ud. Se den her:

Simple trin til selv at udskifte dit toilet:

  • Luk for vandet på hovedhanen, eller på afspærringsventiler der er monteret med toilettet.
  • Tøm cisternen for vand ved at skylle ud.
  • Det gamle toilet demonteres – først ved vandtilslutningen og derefter kan det skrues af gulvet.
  • Husk at holde godt imod med tangen på stophanen, når omløberen skrues af.
  • Sæt det nye toilet ned i afløbsmuffen og klods det op (tjek det står i vater).
  • Mellemrummet fuges med fugemørtel og glattes med en let fugtig svamp.
  • Toiletsædet monteres til sidst, da det er mest ømfindig.

Det kan lade sig gøre selv at skifte det ud, men hvis du alligevel er mere til at få en professionel til at klare jobbet, kan du sagtens det. Hvis du beslutter dig for at bruge en VVS-mand, skal du kun selv sørge for, at det nye toilet monteres på samme måde som det gamle. Så det lægger alt andet lige et vist ansvar på dine skuldre.

Ingen vej udenom at udskifte et nedslidt toilet

Et nedslidt toilet bruger mere vand, er sværere at gøre rent, skal fikses ofte og ser grimt ud. Selvom udseendet er vigtigt er det vigtigste for en husstand nok, hvor meget det koster at have et toilet stående, der bare sluger litervis af vand. Løber det oven i købet, kan det koste dig flere tusinde kroner om året at have det stående. Så få det gamle, slidte toilet skiftet ud med det samme.

Relateret på Laanomaten.dk

Lån til nyt gulvtæppe

Lån til nye hårde hvidevarer