Drømmer du om at komme på en rejse til udlandet? Det kan være et udlandsophold, en studierejse eller en ferie med dine nærmeste. Mulighederne er mange og formålet har ingen betydning, når du skal søge online lån til rejse.

Her er det afgørende din privatøkonomi og månedlige indkomst. De fleste har mulighed for at få godkendt et lån til rejsen. Se mere og kom i gang med at søge lån til udlandsophold, studierejse eller drømmerejsen hos os.

Mangler du penge til drømmerejsen?

På nettet vil du opleve en stor fleksiblitet og frihed som forbruger. Du kan nemlig ansøge døgnet rundt og når det passer dig. Svaret kommer ekstremt hurtigt og du kan se de forventede svartider, i vores oversigter på Laanomaten.dk. Det er fleksibilitet.

Du har frihed til at bruge pengene som du foretrækker, uanset om det er til en rejse, studie i udlandet eller sommerbrylluppet. Intet behov for at “forsvare” dine grunde eller behov for at stille sikkerhed bag.

Online kan du søge alt fra 100 til 400.000 kroner, alt efter hvor du ansøger. Gå til vores forskellige oversigter på hjemmesiden, for at se nærmere på mulighederne. Du finder detaljerede informationer om samtlige udbydere.

Går du til vores “Lånebeløb” sektion, kan du se dine konkrete muligheder afhængigt af dit pengebehov.

Lån til udlandsopholdet eller studierejsen

Der kan være mange grunde til at du ønsker at komme på et udlandsophold. Mange unge vælger at tage til udlandet for at studere, eller tage på en jordomrejse, der giver en oplevelse for livet.

Det er nærmest altid en fantastisk oplevelse at tilbringe måneder i udlandet, men det koster penge og specielt mange unge, kan mangle dem på kontoen. For at få realiseret din drøm, kan du søge om de 10.000, 20.000 eller hvad du nu mangler.

Vil du gerne på en studierejse, gælder det om at forberede sig ekstra godt. Du kan få gode råd og tips til opholdet via Uddannelsesguiden, der kan klæde dig bedre på.

Der er meget forskel på at tage 2-4 uger på en dejlig ferie, eller at tilbringe mange måneder i et andet land. Det kræver en helt anden forberedelsesproces, både økonomisk, praktisk og i forhold til din uddannelse. Det kan virke uoverskueligt at komme i gang, men du er næsten garanteret en oplevelse for livet. Det er resultatet for de fleste der tager afsted.